Dorința pe care a avut-o Cristi Borcea înainte de a se naște gemenele. Valentina Pelinel i-a îndeplinit marele său vis: „Fix așa a ieșit” EXCLUSIV

Valentina Pelinel: „Rania seamănă cu Cristi, Indira seamănă cu mine”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt admirați de toată lumea, construindu-și o superbă familie. Aceștia au împreună trei copii superbi, Milan și gemenele Indira și Rania. Frumoasa blondină ne-a făcut o dezvăluire emoționantă, în exclusivitate pentru Ego.ro, explicând ce vis a avut partenerul ei înainte ca fiicele lor să vină pe lume. De asemenea, vedeta a explicat că niciodată nu a simțit nevoia să se implice în televiziune, chiar dacă mulți și-ar dori să o vadă pe micile ecrane, prezentând o emisiune.

Valentina Pelinel, despre gemenele ei: „Sunt total diferite, chiar și la caracter”

Valentina Pelinel este o mămică extrem de dedicată, având grijă ca micuții ei să aibă parte de tot ce își doresc. Vedeta ne-a vorbit despre retragerea din modelling, explicând că plecările de genul acesta trebuie să fie făcute în glorie. De asemenea, ea a punctat că echilibrul în viață este foarte important, iar tot ce contează este să îi vadă pe copiii ei fericiți:

„Cred că toate se fac la timpul lor, trebuie să știi să te retragi în glorie. Simți când familia trebuie să ocupe primul loc în viața ta. După, le îmbini frumos, afaceri, copii și toate cele. Dar nu poate să fie cariera pe primul loc întotdeauna, atunci sacrifici viața de familie. Trebuie să existe un echilibru, ca în toate, de fapt. Iar acum ce să mă împlinească mai mult? Ce prezentare, ce poze, ce ședință foto, ce reclame? Să îmi văd copiii fericiți, asta contează. Sunt niște schimbări după ce ești mamă.”

Dorinta pe care a avut-o Cristi Borcea inainte de a se naste gemenele
Valentina Pelinel și gemenele sale

Ce vis i s-a îndeplinit lui Cristi Borcea

Mai mult, înainte ca gemenele să se nască, Valentina Pelinel ne-a dezvăluit că partenerul său își dorea să aibă parte de o fetiță care să semene cu vedeta, dar să aibă ochii albaștri. Se pare că dorințele sale s-au îndeplinit, iar superba blondină este fericită că are parte de două fiice, una care seamănă cu ea și alta care seamănă cu soțul său:

„Rania seamănă cu Cristi, dar are ochii mei. Indira seamănă cu mine, dar are ochii lui Cristi. Sunt total diferite. După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: „Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!”.

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: „Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!”. Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: „Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!”. Sunt total diferite, chiar și la caracter, la tot. Rania e cea care își alege hainele și accesoriile, Indira e liniștită, nu face alegeri de acest gen.”

Nu își dorește să se implice în televiziune

Valentina Pelinel se bucură de numeroși fani care și-ar dori să o vadă pe micile ecrane. Cu toate acestea, vedeta nu s-a văzut vreodată implicându-se în televiziune. Mai mult, ea nu și-a dorit nici să fie actriță, așa cum visează multe femei care sunt implicată în lumea modei:

„Nu m-am gândit niciodată că mi-aș dori să fiu în televiziune. În meseria mea am făcut cam tot ce mi-am dorit. Nu mi-am dorit nici măcar să fiu actriță, exista o întrebare, când erai model și te aflai în străinătate: „Vrei să fii actriță?”. Le ziceam că nu. Cumva, părea că orice model își dorea să fie actriță. Eu nu mi-am dorit să fiu actriță. Am jucat mici roluri în reclame, dar până aici. Nu am simțit nevoia. (n.r. să fie în televiziune)”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *