Dragoș Dolănescu, dezvăluiri explozive despre averea colosală a Mariei Ciobanu: ”Cred că a câștigat peste 2 milioane de euro, pentru că n-a fost petrecăreață, ca tata!”. Exclusiv

Dragoș o laudă pe solista care și-ar fi făcut deja testamentul. Astfel, cei trei copii ai ei nu se vor lupta niciodată pe moștenire

Dragoș Dolănescu o felicită pe celebra solistă de muzică populară Maria Ciobanu (84 de ani), pentru că și-ar fi împărțit deja averea, estimată la două milioane de euro, celor trei copii ai ei, Leontina, Camelia și Ionuț. Dragoș consideră ca așa ar fi trebuit să procedeze și regretatul lui tată, Ion Dolănescu, pentru evitarea scandalului de proporții pe care l-a avut, pe moștenirea de un milion de euro, cu Ionuț, fratele lui. Dragoș Dolănescu face confesiuni, în exclusivitate pentru Ego.ro. Și, dacă ani la rând a fost în scandal cu Maria Ciobanu, din cauza unor probleme de familie, iată că, în calitate de solistă, el o apreciază foarte mult: ”Maria Ciobanu a muncit enorm, nu i-au plăcut petrecerile, ca lui taică-miu!”.

Dragoș Dolănescu: ”Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, pe avere”

La aflarea veștii că Maria Ciobanu și-ar fi împărțit deja averea, între cei trei copii, Dragoș Dolănescu consideră că ideea e lăudabilă:

”Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu”.

”Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui”

Dragoș se tot gândește însă că undeva ar exista un testament făcut de Ion Dolănescu, înainte de a părăsi această lume, și de existența căruia ar avea habar doar Ionuț:

”Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară”, ne-a mai declarat Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica.

Ion Dolănescu și copiii lui, Ionuț și Dragoș
Ion Dolănescu și copiii lui, Ionuț și Dragoș

Dragoș Dolănescu a pierdut toate drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu: ”Toată munca lui tata e la Ionuț”

Ionuț Dolănescu a intrat, în urma procesului pe moștenirea de un milion de euro a lui Ion Dolănescu, și în posesia tuturor drepturilor de autor ale artistului, spre surprinderea fratelui său mai mic:

”Cred că Maria Ciobanu va împărți în mod egal și drepturile ei de autor. Așa era corect și la mine și la Ionuț, adică 50% la fiecare, dar el a luat tot de la tata, nu știu cum și de ce și dacă așa e corect. La urma-urmei, cred că nici nu trebuia să ne luptăm pentru drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu, melodiile lui, compuse de el, 1.000 la număr, îi aparțin poporului român, a iubit această țară. Pentru mine este o mare mândrie să știu că alți soliști îi interpretează piesele și că sunt difuzate, că nu sunt date uitării. Tata a fost un geniu. Când a plecat de acasă, din Perșinari, spre București, avea doar un caiet cu 117 cântece compuse de el, asta era toată averea lui. Primele trei zile le-a dormit în Parcul Cișmigiu, pe o bancă. Și acum toată munca lui, din muzică, din drepturile lui de autor, este la Ionuț”, ne-a mai declarat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru Ego.ro

”Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. A cheltuit foarte mulți bani pe băutură și pe mâncare”

Dragoș Dolănescu este de părere că celebra solistă de muzică populară, căreia atât de frumos i se mai spune și ”Ciocârlia muzicii populare românești”, a adunat mai mult de două milioane de euro, atât cât se zvonește că ar avea avere. El ne explică și de ce trăiește cu această convingere:

”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, mai susține Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Dragoș Dolănescu
Dragoș Dolănescu

Maria Ciobanu ar deține case, bijuterii și terenuri în valoare de două milioane de euro

Conform Playtech.ro, averea Mariei Ciobanu este estimată la două milioane de euro. Ea ar deține 3 vile în București, câteva apartamente, câteva terenuri, dar și bijuterii de peste 100.000 euro:

“Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionuț va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă.  Ținutele populare, la fel. Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, a declarat, pentru Playtech.ro, unul dintre apropiații artistei.

9.2 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.