Dragostea plutește în aer pentru Brad Bitt, la 60 de ani. A fost surprins cu noua iubită, e mai tânără cu 26 de ani decât el

Iată cu cine se iubește actorul în vârstă de 60 de ani!

Există viață și după divorț! După ce s-a separat definitiv de Angelina Jolie, Brad Pitt nu a mai avut nicio relație serioasă, însă acum pare extrem de îndrăgostit de noua sa iubită. Ea este mai tânără cu 26 de ani decât el, dar această diferență de vârstă nu pare să-i deranjeze deloc pe cei doi îndrăgostiți. Iată cum au fost surprinși, de curând, amorezii!

Brad Pitt, mai îndrăgostit ca niciodată. Actorul a fost surprins cu noua iubită

Brad Pitt nu mai are nevoie de nicio introducere. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din întreaga lume, dar și unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Hollywood.

Chiar și la 60 de ani, starul arată foarte bine, are un trup atletic și un chip superb. Însă, după separarea de mama copiilor săi, Brad Pitt a preferat să-și țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor.

Unde au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți

Cu toate astea, tot s-au aflat amănunte despre actor. După despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt  nu a mai avut o parteneră stabilă, ci doar relații pasagere. Acum, însă, el pare să-și fi refăcut viața lângă o tânără de 34 de ani.

Este vorba despre nimeni alta decât Ines De Ramon, fosta soție a lui Paul Wesley, actorul care l-a interpretat pe Stefan în serialul ”Jurnalele Vampirilor”. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați de paparazzi în parcarea unei galerii de artă din Beverly Hills.

Celebrul actor a purtat o jachetă de aviator din piele maro și blugi largi, în timp ce Ines De Ramon a optat pentru un pulover asimetric, un top alb și pantaloni din piele. Vezi imaginile cu cei doi și în galeria foto a acestui articol!

Citește și De ce Brad Pitt arată atât de tânăr la 59 de ani. Secretul uluitor dezvăluit de specialiști!

Cine este Ines De Ramon

Ines De Ramon a fost surprinsă pentru prima oară cu Brad Pitt în urmă cu circa doi ani de zile. Cei doi au fost văzuți la un concert Bono. Ulterior, au apărut zvonuri potrivit cărora între cei doi ar fi o idilă.

Acum, însă, nu mai există niciun dubiu. Cei doi formează un cuplu și se înțeleg foarte bine. Dar cine este, de fapt, Ines De Ramon? Iubita actorului este un nume cunoscut în domeniul bijuteriilor. De asemenea, ea este și nutriționist certificat încă din anul 2019.

Citește și Brad Pitt sau Ben Affleck – cine e mai bun în pat? Răspunsul surprinzător oferit de Gwyneth Paltrow!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *