Drama care a marcat-o pe Irina Nicolae, fosta membră a trupei ASIA. Ce s-a întâmplat cu prima ei fiică. Puțini știu ce suferință mare ascunde

Ce probleme avea bebelușul încă din pântece
Drama care a marcat-o pe Irina Nicolae, fosta membră a trupei ASIA. Ce s-a întâmplat cu prima ei fiică. Puțini știu ce suferință mare ascunde

Irina Nicolae a trecut printr-o situație greu de imaginat în urmă cu câțiva ani. Cântăreața era însărcinată, dar din păcate, lucrurile nu au mers așa cum ea și soțul ei își doreau.

Irina Nicolae a fost nevoită să renunțe la prima sarcină. „Luasem decizia că îmi asum riscul”

Irina Nicolae și soțul ei s-au bucurat enorm în urmă cu mai mulți ani, atunci când vedeta era însărcinată și urma să aducă pe lume o fetiță. Din păcate însă, au aflat că micuța avea probleme cardiace. Au mers la mulți medici și artista și-a asumat riscul să ducă sarcina până la capăt, deși știa că fetița avea nevoie de două operații în primul an de viață și încă una în jurul vârstei de 14 ani. Bebelușul avea inima pe partea dreaptă, iar acest lucru implica riscuri foarte mari.

„Aveam un cardiolog și un specialist pe imagistică, o doamnă foarte drăguță, și m-am dus din respect, noi luasem decizia că îmi asum riscul, că practic copilul trebuia să sufere două operații în primul an, imediat după ce se naște. Apoi în jurul vârstei de 14 ani, pentru că inima atunci se mărește”, a povestit Irina Nicolae în discuția cu Cătălin Măruță.

Din păcate însă, Irina Nicolae a fost nevoită să renunțe la sarcină atunci când avea cinci luni și o zi.

Citește și – Cine este soțul Irinei Nicolae. Artista a părăsit trupa ASIA pentru a se ocupa de viața personală. Sunt căsătoriți de 7 ani

Ce i-a spus Irina Nicolae fetiței sale despre surioara ei: „Știe că are o surioară, că e acolo, înger”

Irina Nicolae i-a mulțumit lui Dumnezeu că a rămas întreagă după o astfel de traumă. De asemenea, fetiței pe care o are acum, în vârstă de 5 ani, i-a povestit despre cealaltă fiică. Scarlett știe că are o surioară care este acum înger. De asemenea, tot printre îngeri are și un băiețel, al soțului Irinei, din prima căsătorie.

„I-am mulțumit lui Dumnezeu și i-am rămas recunoscătoare pentru că după un astfel de caz am rămas întreagă. După o astfel de traumă, foarte puțini sunt oamenii care rămân normali. Fetița mea știe că are o surioară, că e acolo, înger, și un frate, băiețelul soțului meu din prima căsătorie”, a mai spus Irina Nicolae.

Irina și Marius Vizer au devenit părinți în anul 2018. Atunci vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Scarlett Maria. Numele  a fost ales după personajul Scarlett O’Hara, din pelicula „Pe aripile vântului”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *