Drama care i-a marcat viața lui Răzvan Botezatu: „Spărgea ușa și în somn”. Detalii tulburătoare din trecutul lui

Răzvan Botezatu: „Ne-a lăsat foarte multe traume”

Scris de: Daoud Andra

14 Oct. 2022

Drama care i-a marcat viața lui Răzvan Botezatu: „Spărgea ușa și în somn”. Detalii tulburătoare din trecutul lui

Răzvan Botezatu a avut parte de o experiență intensă în junglă. Participarea la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a scos la suprafață traume adânci din trecutul influencerului. Fostul prezentator TV a vorbit acum despre drama care i-a marcat viața și a spus că a avut nevoie de terapie.

Trauma din copilăria lui Răzvan Botezatu

Răzvan Botezatu este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și plin de energie atunci când apare la televizor, însă puțini știu despre drama care i-a marcat copilăria. Deși credea că a depășit acea perioadă, participarea recentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-a scos la iveală trauma nevindecată. Influencerul a povestit recent, în cadrul unui interviu, că a mers la psiholog după întoarcerea din junglă, pentru a se vindeca de rănile trecutului.

Bote, așa cum îl alintă prietenii, a crescut cu un tată violent și alcoolic, care le făcea viața un coșmar lui, surorilor și mamei lor. Își amintește și acum un episod din copilărie care l-a marcat profund: tatăl său i-a rupt mâna, în timp ce Răzvan încerca să o protejeze pe mama lui.

„Tata. Tată violent, tată alcoolic. Urlete, țipete, uși sparte, mobila prin casă aruncată. De foarte multe ori eu dormeam cu mama, că eram fricos de mic, și tata spărgea ușa și în somn, până să mă ridic din pat… îl vedeam pe tata peste mama. Mi-a rupt și mâna tata, eu încercând să o apăr pe mama. Țin minte că atât de tare am prins-o pe mama de cap, că el i-a dat numai în partea de jos, la ficat, de era terminată.”, a povestit el pentru Fanatik.

Drama care i-a marcat viața lui Răzvan Botezatu
Răzvan Botezatu alături de mama lui

„Ne-a lăsat cu foarte multe traume”

Deși tatăl său a murit, Răzvan Botezatu nu l-a iertat nici până acum complet. Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” spune că din cauza părintelui său alcoolic nu a avut parte de o familie în adevăratul sens al cuvântului. La un moment dat, părinții s-au despărțit, iar tatăl a dispărut din viața lui. În urmă cu ceva timp a murit, însă Răzvan recunoaște că nu merge prea des la cimitir.

„Nu știu dacă e vorba de iertat. Nu prea am fost la el la cimitir, nici nu mă bucur că a murit, nici nu-mi lipsește. Oricum nu a fost prea prezent în viața noastră. Mă bucur că o am pe mama sănătoasă. Ne-a lăsat foarte multe traume. Nu trebuie să-l iert eu.

Ne ajuta așa, când și când. Nu a fost foarte aproape de noi. Am avut așa ceva cu el pentru că din cauza lui nu am putut fi niciodată o familie. Atât eu și surorile mele au rămas cu traume. Și mama la fel. Chiar dacă el a murit, ea încă are impresia că vine acum sau intră pe ușă și… la câte bătăi a încasat. (…)

Mă duc la psiholog, pentru că oamenii ăștia au reușit să deschidă niște cutii, cu niște traume ascunse din copilărie pe care vreau să le vindec. Am vorbit și cu psihologul și mi-a spus că ce s-a întâmplat acolo m-a afectat! I-am povestit că mă trezeam cu șobolanul pe pernă… mă trezeam țipând. Și ea mi-a zis că șobolanul reprezintă partea masculină, care mi-a făcut rău. Și mă gândeam că este vorba de Cristi Mitrea.”, a mai declarat el pentru sursa menționată.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *