Drama nebănuită a Giuliei Nahmany. Cum și-a revenit după moartea părinților ei: “A fost o durere foarte mare pentru mine”

Giulia Nahmany și-a pierdut părinții în urmă cu câțiva ani
Drama nebănuită a Giuliei Nahmany. Cum și-a revenit după moartea părinților ei: “A fost o durere foarte mare pentru mine”

Giulia Nahmany ascunde o adevărată dramă. Vedeta în vârstă de 39 de ani și-a pierdut ambii părinți în urmă cu câțiva ani. Invitată în emisiunea Ego Life, Giulia a vorbit despre cât de greu i-a fost, cât de mult a suferit și cum a reușit să transforme durerea în putere.

Cum și-a revenit Giulia Nahmany după moartea părinților

Mama Giuliei Nahmany a murit în anul 2014, iar tatăl său s-a stins din viață în 2020. Vedeta mărturisește că a fost o durere uriașă pentru ea să-și piardă ambii părinți. În exclusivitate la Ego Life, Giulia a dezvăluit cum a reușit să transforme durerea în putere.

“Eu mi-am pierdut părinții foarte devreme, a fost o durere foarte mare pentru mine. Puteam să mă duc și să cad și să mă victimizez, și să-mi iau viața într-o direcția care nu-mi este tocmai benefică, dar eu mi-am transformat această durere în putere. M-am întâlnit cu cineva care avea lacrimi în ochi, a văzut un interviu pe care l-am făcut săptămâna trecută, despre acest subiect și a spus: m-a emoționat atât de mult  cum ai vorbit, Giulia, despre părinții tăi, despre tot ce s-a întâmplat. Asta este unul dintre motivele principale pentru care vorbesc despre acest subiect. Îmi dau seama cât de multă suferință există în jurul nostru. Fiecare dintre noi are ceva prin care a trecut. Asta este frumusețea. Să putem să ne vindecăm”, a spus Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany, despre metoda care o ajută să își mențină echilibrul în viață

Giulia Nahmany practică yoga și susține că a învățat foarte multe lucruri. Vedeta face anumite tehnici zilnic și mărturisește că așa reușește să scape de energiile negative. Astfel reușește să își mențină echilibrul.

„Când avem momente când ne simțit obosite, fără vlagă, triste, totul este negru, avem această energie de vibrație joasă. Ei bine, noi vrem să ridicăm această energie, și există tehnici. Una dintre tehnicile pe care eu o fac zilnic se numește udyana bandha. Praxtic avem această energie care în momentul în care noi o sublimăm și o ridicăm și o facem într-un mod conștient și o aducem spre al treilea ochi, spre intuiție, în momentul ăla toate energiile care au fost de frecvențe joase s-au transformat”, a povestit Giulia, în ediția cu numărul 16 a emisiunii Ego Life.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.