Drama prin care a trecut Lidia Buble: „S-a făcut neagră la față, nu mai respira!”. Mărturisiri cu lacrimi în ochi

Drama prin care a trecut Lidia Buble: „S-a făcut neagră la față, nu mai respira!”. Mărturisiri cu lacrimi în ochi

Drama prin care a trecut Lidia Buble. Când era mică, în familia ei s-ar fi putut petrece o adevărată tragedie. Una dintre surorile sale, bebeluș fiind, a fost la un pas de moarte, după ce artista a vrut să se joace cu ea și a scăpat-o pe gresie. Îndrăgita cântăreață a povestit totul, cu lacrimi în ochi, în cadrul unui podcast.

Drama prin care e trecut Lidia Buble: „S-a făcut neagră la față, nu mai respira!”

Deși a avut o copilărie frumoasă, Lidia Buble și-ar dori ca unele întâmplări din acea perioadă să nu se fi petrecut niciodată. Și acum are viu întipărt în minte, și probabil îl va avea pentru tot restul vieții, episodul cu sora ei de doar câteva luni.

La naștere, doctorii i-au fracturat una dintre mâini micuței. Părinții Lidiei Buble le-au interzis celorlalți copii să o ia în brațe pentru a nu îi face mai mult rău. Cu toate acestea, Lidia, iubind-o atât de mult, nu s-a putut abține și, atunci când mama ei a lăsat-o pe micuță pentru scurt timp nesupravegheată, a mers să se joace cu ea. Totul s-ar fi putut transforma însă într-o adevărată tragedie.

Cântăreața a povestit întregul episod în cadrul podcastului găzduit de Horia Brenciu.

„Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea era cât pe ce să nu mai fie în viață astăzi pentru că, când avea 2-3 luni, nu mai știu exact…când s-a născut, doctorii i-au fracturat o mânuță și mama ne-a interzis să o luăm în brațe să nu îi facem și mai mult rău. Am pândit-o special, a intrat în baie să își spele părul, am intrat unde era pătuțul lui Lori, o iubeam atât de mult și eram disperată să o văd și să o țin în brațe.

Am început să mă comport cu ea ca și cu o păpușă. O aruncam și o prindeam și ultima dată când am aruncat-o, am scapăt-o pe gresie. Efectiv, s-a înnegrit pe loc. Îmi aduc aminte că am chemat-o pe mami, a fugit cu ea în brațe și mami a leșinat cu ea în brațe în dormitor…”, a povestit Lidia Buble

Lidia Buble și sora ei
Lidia Buble și sora ei

„Eu am fugit de acasă”

Artista l-a sunat imediat pe tatăl ei să vină cât de repede poate acasă, deoarece credea că surioara ei era pe moarte. În același timp, a considerat că nu era cel mai bun moment să se afle prin preajmă, așa că a fugit de acasă și a stat ascunsă până după miezul nopții, gândindu-se în permanență că și-a omorât sora.

„Am apucat să-l sun pe tatăl meu să vină acasă cât poate de repede pentru că Lori e pe moarte, dacă nu cumva chiar a murit. A venit, eu am fugit de acasă, m-am ascuns undeva în spatele blocului până noaptea târziu, pe la 1- 2, nu am avut curajul să merg acasă. Eu în momentul ăla știam cumva că mi-am omorât sora.”, a spus artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *