Drama prin care trece Coana Chiva, diagnosticată cu Parkinson: ”Stau în pat, nu mai pot merge deloc!” EXCLUSIV

Actrița Natașa Raab s-a mutat la țară, în casa prietenei ei, Viki, care o ajută să lupte cu această boală grea
Drama prin care trece Coana Chiva, diagnosticată cu Parkinson: ”Stau în pat, nu mai pot merge deloc!” EXCLUSIV

Drama prin care trece Coana Chiva. Natașa Raab (68 de ani), căreia rolul Coanei Chiva, din reclama la iaurt, i-a adus celebritatea, a fost diagnosticată acum doi ani cu Parkinson, afecțiune din cauza căreia vorbește cu foarte mare greutate și nu se mai poate deplasa. Artista, una dintre cele mai frumoase femei din anii comunismului, le transmite tuturor, prin intermediul ego.ro, ”Paște fericit și liniștit!”. Ea și femeia care o îngrijește ne-au povestit despre lupta pe care Natașa o duce cu această boală grea.

”Nu sunt mai bine. Nu mă pot mișca, trebuie să stau numai pat”

Natașa Raab sau Coana Chiva, cum o știe o țară întreagă, s-a văzut nevoită să renunțe la activitatea artistică, deși și-ar mai fi dorit colaborări cu lumea teatrului și a filmului. În ciuda tuturor tratamentelor, starea de sănătate a actriței este pe zi ce trece tot mai delicată. Despre toate aceste necazuri ne-a spus, cu greutate în exprimare, chiar Natașa. Actrița a dorit să le transmită un gând bun tuturor celor care se gândesc și se roagă pentru ea:

”Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor ”Paște liniștit!” și vă mulțumesc din suflet că vă gândiți la mine”.

Ce spune Viki, doamna care o îngrijește, despre starea de sănătate a artistei

Dar, mai optimistă este Viki, doamna care o îngrijește pe Natașa Raab, de mai bine de doi ani:

”Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”.

Coana Chiva a filmat și anul trecut pentru celebra reclamă la lactate: ”Am compus vocea din bucăți!”

Natașa Raab era fericită, anul trecut, că a reușit să realizeze încă un calup publicitar pentru firma de iaurt unde ea interpretează rolul Coanei Chiva. Atunci, era plăcut impresionată de cum au decurs filmările și de răsfățul din partea echipei, care s-a deplasat la casa ei din Craiova:

”A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: ”Prea bun, prea ca la țară!”, ca să iasă totul perfect”.

Drama prin care trece Coana Chiva

În tinerețe, a fost diagnosticată cu cancer ovarian, boală pe care a învins-o

Natașa Raab a mai trecut printr-o cumpănă, în anii tinereții, când a suferit de cancer ovarian, boală care a împiedicat-o să devină mămică:

“Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne-Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu, care m-a pus să fac nişte citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab, la Prima TV.

Soțul artistei s-a stins din viață în urmă cu 3 ani, după o luptă grea cu o boală necruțătoare

Natașa Raab a fost una dintre cele mai frumoase femei, în anii comunismului. Strălucea pe podiumul de modă
Natașa Raab a fost una dintre cele mai frumoase fotomodele ale României, în perioada 1979 -1988. A absolvit IATC, la clasa profesorului Mircea Albulescu. A jucat pe scena Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, din Craiova.

Drama prin care trece Coana Chiva
Natașa Raab și-a adorat soțul

A colaborat și cu televiziunea, fiind distribuită în serialele “Lumini şi umbre” și “Inimă de ţigan”. Iar rolul Coanei Chiva l-a prins după ce a spus câteva fraze, cu un puternic accent ardelenesc. La castingul pentru reclama la iaurt și-au încercat norocul peste 1.000 de persoane.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9.2 45 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Gety Burti

    Doamne fereste de boala.Cred ca nimic nu este mai prețios ca viata si sănătatea.Poti sa muncești azi,sa mănânci maine cand esti sanatos.Dar boala nu cade pe pietre.Fiti tare scumpa doamna,numai asa puteti sa mergeți mai departe.Doamne ajuta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *