Drama sopranei – femeie de serviciu, de la Românii au Talent. Ce a ajuns să facă acum: „Nu am avut așa mare noroc” EXCLUSIV

La cinci ani după ce Andra i-a dat Golden Buzz, clujeanca duce dorul scenei: ”Mi-ar plăcea să cânt și la București!”
Drama sopranei – femeie de serviciu, de la Românii au Talent. Ce a ajuns să facă acum: Nu am avut așa mare noroc EXCLUSIV

Vă mai amintiți de Paula Rad, concurenta care a uimit o țară întreagă cu prestația sa, de la ”Românii au talent”? Soprana, răsplătită de jurata Andra cu un Golden Buzz, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, la cinci ani de la performanță. Femeia cu vocea de aur ne-a vorbit despre activitatea sa muzicală, despre iubire, noroc și așteptări: ”Mi-e foarte dor de scenă, aș vrea să cânt și la București!”.

”Nu cânt piese din repertoriul Andrei, îmi place mai mult muzica străină”

Paulei Rad a cunoscut popularitatea la concursul “Românii au Talent”( PRO TV), ediția din 2017. A fost momentul ei de glorie. Pe atunci, lucra ca femeie de serviciu, pentru a se întreține. Visa să ajungă o mare soprană, fiind răsplătită și de jurata Andra, care i-a oferit un binemeritat ”Golden Buzz!”, însă tot nu a prins un loc la Operă, nici în Clujul natal, nici în Bucureștiul unde a strălucit, pentru scurt timp, în lumina reflectoarelor.

Paula ne-a povestit despre viața ei din Cluj, unde totul decurge domol, în liniște, fără evenimente majore.

”După performanța de la PRO TV tot nu am găsit un loc de muncă la Operă. Ceea ce fac eu acum însă e să mai cânt pe la evenimente. Pentru un post de solistă, n-am mai bătut la nicio ușă, prefer să rămân pe partea asta, de colaborări, orice fel de gen de muzică. Nu cânt piese din repertoriul Andrei, îmi place mai mult muzica străină.

Am fost o vreme la nunți, apoi a venit pandemia, sper să mă mai aduc, să mă mai cheme. Aștept o propunere, mi-ar plăcea să cânt și la București, un muzician adevărat poate să cânte orice, nu să se axeaze pe un singur gen. Sunt tot în Cluj, am fost pe la evenimente. Trebuie însă să fii recomandat și să-ți placă să cânți din toate genurile. Mi-e foarte dor de scenă!”.

Paula Rad

”Ca profesor de pian nu am un tarif mare pe oră, e la nivelul pieței”

Paula Rad și-ar fi dorit ceva mai mult noroc în viață. Timpul trece și ea încă nu este acolo și-ar dori, pe plan artistic.

”Din păcate, eu nu am avut așa mare noroc, precum alți artiști. Am lucrat și femeie de serviciu, pentru o bucată de pâine. Dar, am o viață înainte, am 34 de ani. Până atunci, predau ore de canto, de pian și de chitară. Ca profesor de pian nu am un tarif mare pe oră, e la nivelul pieței”.

Deși este foarte frumoasă și talentată, încă nu și-a găsit jumătatea.

”Nu m-am măritat, încă n-a fost să fie”.

Paula Rad

Jurata Andra, după ce i-a oferit Golden Buzz: ”Ce o fi în sufletele celor pentru care ai făcut curățenie?”

Jurata Andra a fost foarte încântată de vocea Paulei.

”A fost de aur și de data asta. Mi s-a părut că vocea ei ne-a înălțat. Ce o fi în sufletele celor pentru care ai făcut curățenie? S-or gândi și ei uite-o pe asta, a noastră? Să-ți ajute Dumnezeu să câștigi marele premiu!”, a spus celebra solistă.

Iar colega ei de jurizare, Mihaela Rădulescu, a adăugat:

”Paula, se pare că te simți din ce în ce mai bine pe scenă. Noi ți-am schimbat deja viața. Tu meriți să fii pe scenă. Bravo, ție! Bravo, Andra!”.

Impresionată de laude și de aplauze, Paula a spus:

”Este foarte mare lucru să fii plăcut. Îți dă foarte mare încredere. Trăiesc această magie de la ”Românii au talent”. Sunt foarte mândră de mine, de ce am realizat. Chiar cred că această seară o să-mi schimbe destinul”.

8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.