Dramele care i-au marcat viața Anei Morodan: „A fost îngrozitor să văd așa ceva”. Confesiunile dureroase

Influencera a pierdut mai multe persoane dragi în decurs de un an

Scris de: Daoud Andra

31 Mar. 2023

Ana Morodan se află în prezent sub control judiciar pentru 60 de zile și este cercetată în 3 dosare penale. Nu sunt însă singurele probleme cu care s-a confruntat creatoarea de conținut în ultimii ani. Ea a recunoscut, la un moment dat, că a suferit de depresie, în urma pierderii persoanelor dragi și a vorbit deschis despre momentele care au marcat-o.

Ana Morodan a povestit despre dramele din viața ei

Deși pe rețelele sociale părea că duce o viață perfectă și lipsită de griji, în viața reală lucrurile au stat complet diferit pentru Ana Morodan. Creatoarea de conținut a fost întotdeauna înconjurată de lux și din punct de vedere material nu i-a lipsit nimic.

Citește și: Cine este și cum a devenit cunoscută Ana Morodan. Din ce face bani, de fapt, Contesa Digitală

Pe plan personal însă, s-a luptat cu depresia, anxietatea și a pierdut cei mai dragi oameni într-un interval extrem de scurt de timp. În pandemie, Ana și-a îngropat bunicii și mama în decurs de un an. Pe moment nu și-a dat seama cât de tare au afectat-o aceste lucruri, pentru că s-a refugiat în muncă.

Ulterior a realizat că suferea de depresie și aproximativ în aceeași perioadă a încheiat și relația în care se afla de mai bine de 8 ani. Influencera a povestit despre aceste momente dificile în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Ana Morodan, mesaj neașteptat după ce a fost plasată sub control judiciar: „Să nu vă credeți mai puternici decât viața!”. S-a ales cu 3 dosare penale

„Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate.”, a mărturisit creatoarea de conținut, în urmă cu ceva timp, la Kanal D.

”Contesa digitala” Ana Morodan nu se ”vinde” ieftin la tv
Influencera a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani

„Eram într-o perioadă de anxietate foarte mare”

„Toate s-au întâmplat într-un an. A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut.”, a mai povestit Ana Morodan.

Citește și: Mărturisirea uluitoare făcută de Ana Morodan, după ce și-a petrecut noaptea în arest. A spus clar ce a luat înainte de a se urca la volan

Dintre toate, cel mai tare a marcat-o pierderea mamei sale. Femeia care i-a dat viață s-a luptat cu o boală nemiloasă, care s-a extins la mai multe organe. Ana Morodan a fost martoră la suferința ei, iar regretata sa mamă i-a dat o lecție importantă chiar cu câteva minute înainte de a se stinge.

„În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid. Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. Mi-a spus înainte să se duca de tot, cu 2 minute înainte: Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui.”, a mai spus Ana Morodan, în emisiunea lui Denise Rifai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
7.3 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *