Ana Morodan, mesaj neașteptat după ce a fost plasată sub control judiciar: „Să nu vă credeți mai puternici decât viața!”. S-a ales cu 3 dosare penale

Ana Morodan: „Îmi pare rău că v-am dezamăgit”

Scris de: Daoud Andra

30 Mar. 2023

Ana Morodan, mesaj neașteptat după ce a fost plasată sub control judiciar: „Să nu vă credeți mai puternici decât viața!”. S-a ales cu 3 dosare penale

Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar, după ce a petrecut 24 de ore în arestul poliției. Creatoarea de conținut este cercetată și are 3 dosare penale, iar lecția pe care tocmai a primit-o a determinat-o să transmită un mesaj în mediul online. Ce le-a spus Ana Morodan celor care îi urmăresc activitatea online.

Mesajul transmis de Ana Morodan, după ce a ieșit din arest

Ana Morodan a fost prezentată ieri în fața magistraților, după ce a petrecut noaptea în arestul poliției. Creatoarea de conținut a fost reținută de agenți după ce a fost surprinsă în trafic, conducând cu permisul suspendat. În urma testării, atât alcooltestul, cât și drugtestul au afișat rezultate pozitive, iar influencera a ajuns în arest.

Citește și: Mărturisirea uluitoare făcută de Ana Morodan, după ce și-a petrecut noaptea în arest. A spus clar ce a luat înainte de a se urca la volan

Conform procedurii, Ana Morodan s-a prezentat apoi în fața magistraților, iar procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. La ieșirea din arest, influencera a ținut să transmită că nu a consumat droguri și că substanța la care a ieșit pozitivă provine din pastilele pe care le ia pentru a-și trata insomnia.

Ulterior, influencera a transmis un mesaj pe rețelele sociale, acolo unde o urmăresc aproape jumătate de milion de oameni. Ea a spus că știe că a greșit și le-a dat un sfat tinerilor și copiilor.

Mesajul Anei Morodan

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri: nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Citește și: Ana Morodan, reținută după ce a fost prinsă în trafic sub influența substanțelor interzise. Ce a făcut când polițiștii au oprit-o, detalii incredibile

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru.”, a scris influencera pe Instagram.

Ana Morodan, mesaj neașteptat după ce a fost plasată sub control judiciar
Postarea Anei Morodan

„Eu nu consum droguri”

Problemele au început pentru Ana Morodan marți după-amiaza, după un șofer a sunat la 112 și a reclamat că influencera circulă haotic cu mașina. Agenții de la Brigada Rutieră au încercat să o oprească, însă aceasta nu a oprit la semnalele lor, ci a mers mai departe, lovind două mașini. Creatoarea de conținut s-a opus testării cu aparatele alcooltest și drugtest, precum și prelevării de probe biologice.

Citește și: Cum a putut să meargă îmbrăcată Ana Morodan la sala de sport. A atras toate privirile, detaliul inedit pe care l-au observat toți

Agenții i-au suspendat permisul de conducere, însă ea s-a urcat din nou la volan, câteva ore mai târziu. În seara zilei de marți, a fost din nou oprită în trafic, în zona Primăverii, pentru că circula fără una dintre plăcuțele de înmatriculare. De data aceasta a acceptat să fie testată, iar polițiștii au descoperit că avea o alcoolemie sub 0.04 la mie, dar și o substanță interzisă, care a ieșit la drugtest. Mai mult, conducea fără permis, motiv pentru care a fost reținută pentru 24 de ore.

La ieșirea din arest, Ana Morodan a declarat că a făcut o singură greșeală: aceea de a conduce fără permis. A spus că nu consumase droguri și că substanța detectată de aparat este cea din medicamentele pe care le ia ca să poată dormi.

„Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină.”, a spus Ana Morodan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *