Ana Morodan, reținută după ce a fost prinsă în trafic sub influența substanțelor interzise. Ce a făcut când polițiștii au oprit-o, detalii incredibile

Influencera s-a ales cu dosar penal

Scris de: Daoud Andra

29 Mar. 2023

Ana Morodan, reținută după ce a fost prinsă în trafic sub influența substanțelor interzise. Ce a făcut când polițiștii au oprit-o, detalii incredibile

Ana Morodan are probleme cu legea și a fost reținută de polițiști seara trecută. Celebra influenceră a fost oprită în trafic de două ori în aceeași zi, iar acum este cercetată pentru trei infracțiuni. Polițiștii de la Brigada Rutieră au constatat că Ana Morodan conducea cu permisul suspendat și sub influența unor substanțe interzise. Aceasta provocase anterior un accident ușor.

Ana Morodan, reținută de polițiști

Săptămâna a început cu ghinion pentru Ana Morodan, iar în prezent influencera este cercetată pentru mai multe infracțiuni. Polițiștii de la Brigada Rutieră au oprit-o în trafic marți, în jurul orei 16:00, în zona de nord a Capitalei. Potrivit Poliției, Ana Morodan nu a oprit la semnalele agenților, ci mult mai departe, lovind două mașini care erau parcate. Agenții au vrut să o testeze cu aparatul etilotest și drug-test, însă influencera a refuzat.

Citește și: Cum a putut să meargă îmbrăcată Ana Morodan la sala de sport. A atras toate privirile, detaliul inedit pe care l-au observat toți

Oamenii legii au condus-o la INML pentru recoltarea de probe biologice, însă din nou Ana Morodan s-a opus, motiv pentru care polițiștii i-au reținut permisul de conducere. Câteva ore mai târziu, în aceeași zi, Ana Morodan a fost oprită din nou în trafic de agenți. De data aceasta a acceptat testarea, iar aparatele au indicat faptul că influencera consumase alcool, dar și substanțe psihoactive, înainte de a se urca la volan.

Ana Morodan s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și pentru conducerea fără permis. Oamenii legii au reținut-o pentru 24 de ore, iar influencera ar fi ajuns în arestul Poliției Capitalei, potrivit informațiilor din presă.

Citește și: De ce a ales Ana Morodan să-și ia o asistentă, și nu o geantă de brand la începutul carierei: „Acesta este luxul, să vină Crina cu ceaiul de tei, nu să cobor 2 etaje până la bucătărie” VIDEO EXCLUSIV

De ce a ales Ana Morodan să-și ia o asistentă
Influencera are probleme cu legea

Ce au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere

„La data de 28 Martie, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

(…) După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

Citește și: Secretul Anei Morodan. Cum a reușit, de fapt, să aibă succes în online: “Lumea era șocată când vedea că mă îmbrăcam excentric” VIDEO EXCLUSIV

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, conducătoarea autovehiculului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal.”, au transmis reprezentanții Poliției, prin intermediul unui comunicat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *