Mărturisirea uluitoare făcută de Ana Morodan, după ce și-a petrecut noaptea în arest. A spus clar ce a luat înainte de a se urca la volan

Ana Morodan a fost reținută după ce a fost prinsă conducât fără permis și sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.
Mărturisirea uluitoare făcută de Ana Morodan, după ce și-a petrecut noaptea în arest. A spus clar ce a luat înainte de a se urca la volan

Ana Morodan și-a petrecut noaptea în arest după ce a fost prinsă conducând cu permisul suspendat și sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor. La ieșirea din arest, „Contesa Dingitală”, așa cum este supranumită, a făcut mărturisiri uluitoare.

Mărturisirea uluitoare făcută de Ana Morodan, după ce și-a petrecut noaptea în arest

Marți, polițiștii Brigăzii Rutiere au încercat să o oprească în trafic pe Ana Morodan, însă cunoscuta influenceriță nu s-a conformat indicațiilor agenților și a încercat să fugă. În încercarea sa de a scăpa a provocat un accident din care au rezultat, din fericire, doar pagube materiale.

Ana Morodan a refuzat să fie testată pentru consumul de alcool și alte substanțe și a fost conduă la IML. Nici acolo situația nu s-a schimbat, așa că vedetei i-a fost întocmit dosar penal.

În aceeași zi, după ora 22:00, influencerița a fost peinsă din nou la volan de către oamenii legii, deși cu câteva ore înainte i-a fost suspendat permisul. De data această însă, polițiștii au reușit să o testeze, iar rezultatul a arătat că Ana Morodan consumase alcool și substanțe psihoactive.

„În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul poliției.

Ce a declarat Ana Morodan

Miercuri după-amiază, polițiștii au dus-o pe Ana Morodan în fața procurorilor de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din București.

„Am condus fără carnet. Nu am consumat nicio substanță, doar am condus fără carnet. Am luat pastile de somn că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”, a spus Ana Morodan.

Practic, în decurs de doar 12 ore, Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale. Procurorii vor decide care vor fi măsurile pe care le vor lua în acest caz și dacă influencerița va fi cercetată în starede libertate sau sub control judiciar. De asemenea, anchetatorii ar putea cere judecătorilor o măsură mai aspră și anume arestul preventiv pentru 30 de zile.

Ana Morodan, beată în emisiunea lui Dan Capatos?

În februarie 2022, Ana Morodan a șocat telespectatorii emisiunii Xtra Night Show, printr-o apariție bizară. Vedeta a venit la emisiunea lui Dan Capatos în stare de ebrietate și abia dacă mai putea articula corect cuvintele. La vremea respectivă, aceasta a spus că momentul rușinos nu a fost altceva decât o regie pe care a gândit-o cu echipa de producție a emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *