Ducu Bertzi, de 33 de ani îndrăgostit numai de ea, fata din benzinărie: „Mi-a plăcut de ea pentru că era descurcăreaţă, ştia să alimenteze maşina” EXCLUSIV

Detalii incredibile despre viața de familie a renumitului artist. Ducu Bertzi a crescut-o de la vârsta de trei ani pe Maura, fiica soției
Ducu Bertzi, de 33 de ani îndrăgostit numai de ea, fata din benzinărie: Mi-a plăcut de ea pentru că era descurcăreaţă, ştia să alimenteze maşina EXCLUSIV

Cantautorul Ducu Bertzi a fost un bărbat adorat de femei. Le atrăgea cu piesele sale de dragoste, dar și cu șarmul nativ irezistibil, Astfel că nu s-a grăbit să renunțe la burlăcie. De abia pe la vârsta de 31 de ani l-a săgetat Cupidon. Și nicidecum într-un decor romantic, ci într-o banală benzinărie de cartier. În interviul oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, artistul ne-a vorbit la superlativ despre cei doi nepoți puși pe șotii. Dar și despre delicata situație din natalul Sighetu Marmației, unde mii de ucraineni și-au găsit refugiul, în urma războiului izbucnit peste graniță.

Ducu Bertzi alături de soție, fiică și fiu
Ducu Bertzi alături de soție, fiică și fiu

„Cel mai mult mi-a plăcut la Theodora că era descurcăreață, știa să alimenteze mașina!”

Ducu Bertzi a fost un bărbat curtat și adorat, ba chiar s-a spus că s-ar fi jucat cu inimile fetelor. Nu neagă și regretă. Însă, de mai bine de trei decenii, îi este fidel unei singure femei, Theodora. Medic de profesie, pe ea a cunoscut-o la o coadă interminabilă, într-o benzinărie:

„Avem o căsnicie fericită, de 33 de ani. Am cunoscut-o într-o benzinărie, unde am așteptat câteva ore, era coadă foarte mare. Cel mai mult mi-a plăcut la ea, așa, de la distanță, că era tare descurcăreață, că se ocupa de mașină, știa să bage benzină, să alimenteze. M-a atras stilul ei practic. Dar, era și foarte frumoasă, să fim serioși! Am intrat cu ea în vorbă, iar la plecare am întrebat-o timid dacă îmi poate da numărul de telefon de fix, pe atunci nu erau telefoane mobile. Înainte de a mi-l nota, mi-a spus: ”Am o fetiță din prima căsnicie”. Credea că renunț, probabil. Mi-a plăcut mult doza ei de sinceritate și am căutat-o, evident. Pe fiica ei, Maura, am crescut-o de la trei ani, e ca fiica mea. Iar eu și Theodora avem împreună un fiu, Rareș, ambii au crescut ca frații”, spune Ducu Bertzi pentru Ego.ro

Ducu Bertzi își petrece mult timp liber cu nepoții
Ducu Bertzi își petrece mult timp liber cu nepoții

Își adoră nepoții. Ambii sunt atrași de scenă, muzică și chitară: ”Momentan sunt la stadiul de zdrăngănit!”

Ducu Bertzi ne-a povestit, cu duioșia unui bunic topit după nepoți, și despre Iza, în vârstă de 7 ani, și Dominic, de 5 ani, plini de energie și puși pe șotii:

„Sunt foarte atașat de nepoți, dar și ei mă iubesc. Și Iza și Dominic se simt atrași de scenă, de muzică și de chitară, deși momentan sunt la nivel de zdrăngănit. Din păcate, nu stau atât de mult cu ei, pe cât mi-aș dori. Mă tot întreabă unde plec. Ei cred că, dacă merg la Sighetu Marmației, zona natală, merg de fapt în turneu. Sunt doi copii frumoși, curioși, energici. Soția se ocupă foarte mult de nepoți, aproape tot timpul, îi ia de la școală, de la grădiniță, îi duce la meditații, apoi îi aduce la noi acasă”, ni s-a mai confesat Ducu Bertzi, pentru Ego.ro.

Ducu Bertzi, alături de soție și de nepoți
Ducu Bertzi, alături de soție și de nepoți

Ducu Bertzi, despre situația din Sighetu Marmației: „În magazinele alimentare e plin, zici că e Crăciunul”

Cântărețul Ducu Bertzi a revenit recent de la Sighetu Marmației, zona natală, unde locuiesc mama și sora lui. A fost impresionat de forfota de pe străzi, dar și de la graniță, unde mii de ucraineni fug din calea războiului:

„Este foarte multă lume și pe străzi, mașini cu număr de Ucraina, e forfotă. În magazinele alimentare e plin, zici că e Crăciunul, vin înfometați din Ucraina, iar românii fac provizii, nu știm ce se întâmplă în viitor. Acum două zile m-am întors de acolo. Lumea e panicată, ucrainenii sunt ajutați de localnici, mulți sunt însă în tranzit. La graniță sunt primiți frumos de români, sunt ambulanțe, corturi încălzite, mâncare, sunt ajutați să-și facă actele pentru tranzit. Sunt și mame cu copii în brațe, după ele vin soții lor, care lucrează în Slovacia, Cehia, Austria și în Germania”, ne-a mai declarat Ducu Bertzi.

Nepoții artistului s-au înghesuit în geaca lui de blugi
Nepoții artistului s-au înghesuit în geaca lui de blugi

Ducu Bertzi are agenda plină de spectacole: „Revenim în fața publicului, de care ne-a fost atât de dor”

Ducu Bertzi, solistul care atât de frumos interpretează piesele de dragoste și de dor „Floare de colț”, „M-am îndrăgostit numai de ea” și „Suflet fără chei”, are agenda plină de spectacole, în toată țară:

„Voi cânta, zilele acestea, și la Sala Palatului, dar și la Reghin și la Sighișoara. Revenim în fața publicului dornic de muzică, de care ne-a fost atât de dor!”, ne-a mai declarat Ducu Bertzi, pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.6 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *