„Dumnezeu a luptat pentru mine”. Dana Roba, primul interviu după ce soțul ei a desfigurat-o. A trecut prin momente groaznice

Detalii șocante ies la iveală. Dana Roba s-a trezit din comă și a vorbit despre incidentul apraope criminal al soțului ei.
Dumnezeu a luptat pentru mine. Dana Roba, primul interviu după ce soțul ei a desfigurat-o. A trecut prin momente groaznice

Dana Roba, interviu cutremurător, după ce soțul ei a desfigurat-o cu ciocanul, iar medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. Tânăra spune că doar datorită lui Dumnezeu este acum în viață și nu credea că își va mai revenit vreodată. Ea a mărturisit că a fost îngrozită atunci când a privit pozele cu ea bătută.

„Dumnezeu a luptat pentru mine”. Dana Roba, primul interviu după ce soțul ei a desfigurat-o

În urmă cu trei săptămâni, Dana Roba ajungea la spital în stare foarte gravă cu șanse mici de supraviețire după un conflict conjugal. Soțul ei, Daniel Balaciu, fost arbitru de fotbal categoria 1, a bătut-o crunt pe soția sa și a lovit-o inclusiv cu ciocanul în cap, spunându-i în mod repetat că o să moară.

Medicii i-au dat tinerei șanse minime de supraviețuire, dar iată că minuni există. Femeia nu doar că s-a trezit din comă, dar a acordat și priu interviu reușind să povestească cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut.

„Niciun medic nu mi-a garantat viața la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. (…)

Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.”, a declarat Dana Roba la România TV.

Cu o cicatrice uriașă în frunte și capul acoperit, Dana Roba nu și-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat.

„Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele, nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat. Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort.”, a mai spus Dana Roba.

Dana Roba susține că soțul ei a premeditat totul

Daniel Balaciu este cu 14 ani mai mare decât soția sa, iar cei doi au împreună două fetițe. După cum spunea vedeta în urmă cu ceva vreme, soțul său a fost artbitru de categoria 1, fiind delegat la meciuri din Liga Județeană Timiș. De-a lungul carierei sale a fost considerat un arbitru corect, dar exigent. Ambii soți aparțineau cultului peticostal.

„El a premeditat asta de duminică seară, pentru că eu nu aveam ciocanul ăla în casă, cu care el m-a bătut. În momentul când mă bătea, țin minte clar că îi spuneam: Daniel, să știi că tu nu dai în mine, tu dai în Hristos, tu dai în copilul lui Iisus și o să îți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare. M-a călcat cu picioarele pe față și mi-a zis: Îți garantez că o să mori, du-te dracu de pocăită, că vei muri. Așa mă înjura încontinuu.”, a spus Dana Roba la România TV.

”Nu știu de ce a făcut asta”

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt căsătoriți de șapte ani, iar în ultima perioadă nu se mai înțelegeau. Drept urmare, cei doi au decis să divorțeze. Deși separarea a fost stabilită pe cale amiabilă, bărbatul nu a acceptat să fie părăsit de soție, iar într-un acces inexplicabil de furie a încercat să o omoare.

„Nu știu de ce a făcut asta. Când o să mă fac bine o să vreau să dau ochii cu el să îl întreb, pentru că am fost o femeie foarte bună, nu a muncit nicio zi în viața lui. Eu am muncit pentru toată lumea, fetele mele sunt foarte bine, la școli private și doar eu am fost…”, a mai spus Dana Roba.

Vedeta spune că își dorește ca justiția să își facă treaba.

„Consider că legea își va face treaba așa cum trebuie. Nu meritam să fiu bătută, nu l-am înșelat niciodată, nu am avut pe altcineva. Nu înțeleg de ce m-a bătut în halul ăsta.”, a mai spus Dana Roba.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *