După Pro TV, Ioana Cosma și-a dat demisia din nou. Jurnalista e “liberă de contract”

Ioana Cosma a plecat de la Fanatik
După Pro TV, Ioana Cosma și-a dat demisia din nou. Jurnalista e “liberă de contract”

Ioana Cosma este din nou „liberă de contract” la doar trei luni de când a plecat de la Pro TV. Prezentatoarea a confirmat informația, însă nu regretă alegerea făcută.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste sportive a plecat din nou de la pupitru

Ioana Cosma a plecat de la noul loc de muncă, la doar trei luni de la separarea de Pro TV. Vedeta a fost realizatoare a matinalului „Fanatik Superliga” din martie până la finalu campionatului. Ultima sa apariție a fost pe 2 iunie, după barajul din Conference League dintre CFR Cluj și FCU Craiova, potrivit Playsport.ro. Contactată de jurnaliști, Ioana Cosma a confirmat plecarea de la Fanatik.

Ioana Cosma a fost, timp de aproape 25 de ani, angajată la Pro Tv. Începutul anului a venit cu o veste proastă pentu ea, stația din Pache Protopopescu luând hotărârea să suspende matinalul „Ora Exactă în Sport”. Alături de Ioana a fost dat afară și Mihai Mironică, însă el a rămas colaborator al postului, comentând în tontinuare materialele Pro TV. Ioana Cosma era Editor of the Day la Știrile Pro TV, iar la Euro 2021 a comentat mai multe meciuri.

„Ce e atât de complicat să accepţi că ai fost dată afară? Da, am fost dată afară! Da, Ioana Cosma a fost dată afară! Dar nu am fost dată afară pentru incompetenţă, ci pur şi simplu s-a oprit emisiunea şi, în aceste condiţii, încetăm calităţile contractului. Gândeşte liber este cel mai mişto concept pe care l-am auzit vreodată. Rămân fidelă lui Gândeşte liber. Fiecare dintre noi este liber să gândească în felul lui. Gândeşte liber a fost o construcţie. De masă. Spiritul Pro TV? Gândeşte liber. Dar nu aş mai spune acelaşi lucru azi, pentru că e schimbare de societate. Tot ce însemn eu sunt PRO TV. M-a definit complet. M-a făcut să nu-mi fie frică. Sunt construită în acest sistem. Nu mi-e frică de muncă”, a declarat Ioana Cosma acum câteva luni, pentru Pagina de Media.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Ibacka vrea să joace din nou într-un film alături de soțul ei, Cabral
7.6 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *