Durere fără margini! Dana Rogoz este în doliu. Vedeta tocmai a dat vestea copleșitoare

"Ne-am luat la revedere de la un prieten drag"

Dana Rogoz este în doliu. Celebra actriță a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare, iar urmăritorii i-au transmis condoleanțe. Potrivit ei, această zi de luni este una cu multă suferință.

Dana Rogoz a pierdut o persoană dragă. Ce mesaj trist a publicat actrița

Dana Rogoz a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea, în descrierea căreia a anunțat că este o zi tristă. A pierdut pe cineva drag. Un bun prieten de-ai actriței s-a stins din viață.

„211/365 O zi tristă, o zi în care ne-am luat la revedere de la un prieten drag, pentru totdeauna”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa.

Urmăritorii Danei Rogoz i-au scris mesaje de condoleanțe și au întrebat-o despre cine este vorba, însă actrița nu a răspuns încă.

De asemenea, an de an Dana Rogoz publică mesaje triste în ziua în care tatăl ei s-a stins din viață. Ion Alexandru Rogoz a dus o luptă grea cu cancerul. A murit la vârsta de 60 de ani lăsând un gol imens în sufletul actriței.

„S-a întâmplat când aveam 29 de ani. (…) Mi-a zis că oamenii nu dispar de tot dacă continui să vorbești despre ei. El a avut leucemie într-o formă acută, foarte, foarte acută, s-a întâmplat fulger, la o săptămână de la diagnostic, a fost ca un accident de mașină”, a povestit Dana Rogoz despre cât de rapid s-a întâmplat totul cu tatăl său.

Dana Rogoz și soțul ei au împlinit recent 11 ani de la cununia civilă

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir formează un cuplu de mai bine de 19 ani. Recent, cei doi au împlinit 11 ani de la cununia civilă, iar ea a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Alături de Radu Dragomir, Dana are doi copii, pe Vlad și Lia.

„Azi împlinim 11 ani de la cununia civilă, adică de când am spus amândoi DA, emoționati, fericiti, zâmbind cu gura până la urechi. Tot la fel ne-a suprins si Vlad in aceste fotografii, la atatia ani distanta de acel moment. Nici ca mi-as fi putut imagina cate aventuri frumoase vom fi trait impreuna in primii 11 ani. Și ce copii minunati ne vor privi cu ochi iubitori in fiecare zi. La multi ani, Radu! La mulți mulți multi ani înainte!
#DragoMirii #11anidecasatorie #19aniderelatie #2copiiminunati”, a scris Dana Rogoz zilele trecute.

Vezi și – Dana Rogoz, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei, Radu: “M-a iubit așa cum sunt tot timpul” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *