Durerea imensă ce o apasă pe suflet pe Denise Rifai. Dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa ei personală: “Ţine doar de Dumnezeu”

Denise Rifai își pune speranța în Dumnezeu că mare ei dorințe i se va îndeplini.
Durerea imensă ce o apasă pe suflet pe Denise Rifai. Dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa ei personală: “Ţine doar de Dumnezeu”

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. De mai bine de un an, tânăra este moderatoarea talk-show-ului de succes „40 de întrebări”, emisiune în care află secretele celor mai importante personalități de la noi. Însă chiar dacă se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, nu la fel stau lucrurile în viața personală. Iată care este cel mai mare regret al său.

Denise Rifai și-a spus oful. Care este cea mai mare durere a sa

Este tânără, frumoasă și cu o carismă aparte – calități pe care orice om de televiziune și-ar dori să le aibă, însă cu toate acestea Denise Rifai pare să nu aibă noroc în viața personală. Într-un interviu acordat recent, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” de pe Kanal D a făcut dezvăluiri emoționante. Ea a mărturisit că își dorește enorm să aibă copii, însă până acum acest lucru nu s-a întâmplat. Este visul ei încă din copilărie care încă nu s-a materializat.

Vedeta vorbește cu regret despre această problemă și nu pare deloc optimistă că pe viitor va putea deveni mamă. În presa tabloida s-a speculat că ar avea anumite probleme de sănătate și că din acest motiv nu poate rămâne însărcinată, informații care până acum au rămas la nivel de zvon.

„Nu știu dacă voi deveni mamă vreodată. Ține de Dumnezeu, sunt chestiuni… Eu mi-am dorit foarte mult să am copii când eram mai mică. Viața trăită e foarte diferită de viața imaginată. Cred că aș fi o mamă bună dacă ar fi să am copii.” a declarat prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” pentru kanald.ro.

„Dacă Dumnezeu va dori, voi avea copii”

Denise Rifai a mărturisit că dintotdeauna și-a dorit să își întemeieze o familie, însă din nefericire până acum visul ei nu s-a concretizat. Totuși, vedeta are speranță că Dumnezeu va aranja lucrurile așa cum trebuie.

„Visul meu a fost mereu să am o familie. Am acea imagine în minte cu masă îmbelșugată în jurul căreia stau cu bărbatul meu și cu copiii mei. Dar până acum nu s-a concretizat. Las viața să mă surprindă, cu credință în Dumnezeu, și primesc cu bucurie tot ce ar putea veni. Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii, cel puțin. Dacă Dumnezeu va dori, voi avea copii! Dacă nu, nu voi avea o problema cu asta. Vom vedea ce îmi va oferi viața. Și da, mi-ar plăcea să fiu mama de băiat.” a declarat Denise Rifai în trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Chirila Tachel

    Daca nu ai fost casatorita de unde stii ca nu poti avea copii ? Daca Dumnezeu va dori voi avea copii Asa este dar fii atenta cand si cu cine-i faci dupa casatorie.Ai inteles cum vine traba ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *