„E lucrul pe care Delia mi-l reproșează”. Gina Matache dezvăluie ce obișnuia să-i facă artistei: “Îmi pare rău, nu aș fi vrut”

"Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic"

Gina Matache dezvăluie ce obișnuia să-i facă Deliei când era mică. Vedeta este mama a două fete, Delia și Oana. Creșterea celor două a fost diferită, în funcție de experiența pe care artista a dobândit-o. Dacă la Delia nu avea foarte multă răbdare, la Oana lucrurile s-au schimbat, motiv pentru care artista îi reproșează acum anumite lucruri.

Gina Matache dezvăluie ce obișnuia să-i facă Deliei: „Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic”

Gina Matache a dezvăluit că deseori primește reproșuri de la Delia despre faptul că ea a fost crescută diferit față de Oana. Lecția ei acum pentru Oana, cea care a doi copii, este să-i țină aproape și atunci când greșesc să nu-i “căsăpească”.

Artista mărturisește că i-a fost destul de dificil ca la 20 de ani să se împartă între cariera în muzică, serviciu și acasă. Recunoaște că atunci nu avea răbdarea necesară pentru a sta să explice cele necesare.

„Să-i țină aproape. Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copil, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta în tinerețe. Numai cu Delia, la Oana deja am început să prind informație, deci era după Ceaușescu încoace. A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia nu i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…Îmi pare rău, nu aș fi vrut, doar că pe atunci eram și eu un copil, că am făcut-o pe ea la 20 de ani. Eram împărțită între serviciu, scenă, era destul de greu. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. Îi dădeam o palmă și hai treci la lecții. Asta le-aș spune mamelor, fiți alături de ei”, a declarat Gina Matache, potrivit wowbiz.ro.

Gina Matache dezvăluie ce obișnuia să-i facă Deliei
Gina Matache și Delia

Ce spune Gina Matache despre declarațiile Deliei cu privire la copii

Delia a stârnit o mulțime de reacții în mediul online după ce a declarat de ce nu își dorește copii. Gina Matache mărturisește că nu a fost deloc deranjată de cele spuse de fiica ei. Ea consideră că lumea nu a înțeles ce a vrut artista să transmită. Potrivit ei, pentru Delia acest scandal a fost, de fapt, o joacă. În momentul în care fiica ei începe să ironizeze oamenii își dau seama destul de greu. În prezent ea se bucură de rolul de bunică alături de copiii Oanei, fiica cea mică.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.