Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, și-a botezat al treilea băiat. Roman Cassian are 6 perechi de nași, imagini din biserică și de la petrecere

Bucurie mare în familia Ecaterinei Ladin!

Ecaterina Ladin, actrița care o interpretează pe Dalida din Las Fierbinți, și-a botezat cel de al treilea fiu! Ea l-a născut pe mezinul familiei în luna decembrie a anului trecut, iar, de curând, i-a organizat slujba de botez. Micuțul, care a primit numele de Roman Cassian, are nu mai puțin de șase perechi de nași. Iată imaginile de la biserică și de la petrecere!

Ecaterina Ladin, primele imagini de la botezul celui de-al treilea băiețel al ei

În vârstă de 41 de ani, Ecaterina Ladin este o mamă cât se poate de fericită. Actrița cunoscută pentru rolul interpretat în serialul Las Fierbinți și-a botezat, de curând, cel de-al treilea băiat, pe Roman Cassian, născut pe data de 11 decembrie 2023.

Alături de Ecaterina Ladin și de partenerul ei de viață au fost familiile și foarte mulți prieteni, printre care s-au numărat și colegii actriței din celebrul serial de la Pro TV.

Micuțul are 6 perechi de nași

La eveniment au luat parte aproximativ 100 de persoane, iar atmosfera a fost întreținută de trupa Provincialii. Vezi imaginile din biserică și de la petrecere în galeria foto a acestui articol!

Roman Cassian are nu mai puțin de 6 perechi de nași, persoane extrem de apropiate familiei. De altfel, unul dintre numele micuțului este cel al nașului, iar cel de-al doilea se afla pe lista părinților săi încă de la primul băiețel.

Citește și Ce studii are Ecaterina Ladin. Câte clase are de fapt actrița care o interpretează pe Dalida în Las Fierbinți!

”Ne-am dorit să aibă un nume cu R”

În urmă cu ceva timp, îndrăgita actriță a vorbit despre numele pe care îl va purta cel de-al treilea băiețel al ei. Precizăm că Ecaterina Ladin și soțul ei, Laurențiu Ladin, mai au doi băieți, pe Theodor, în vârstă de trei ani, și pe Marcu, în vârstă de opt ani.

”Nu am vrut să îl țin secret. Mi-ar fi plăcut să îl dezvălui eu prima, ce e adevărat. M-am supărat, nițeluș, atunci, dar este nepoata mea și am trecut peste moment. A fost foarte emoționată și a făcut-o cu intenții bune, să îi ureze ”Bun venit!” verișorului ei.

Da, Roman Casian l-am numit pe mezinul familiei. Roman am ales pentru că ne-am dorit să aibă un nume cu „R, așa cum și ceilalți doi au litera „r în numele lor.

Casian era un nume pe care îl voiam încă de la primul născut. Iată că nu a fost nici la al doilea și, probabil, de asta a venit și al treilea copil, să nu rămână numele nepus. Și pentru că nimic nu e întâmplător, Roman este și numele nașului nostru”, a mărturisit vedeta pentru VIVA!.

Sursă foto: protv.ro

Citește și S-a mărit familia Las Fierbinți! Actrița iubită de milioane de români a născut un băiețel sănătos: “Am intrat în 2024 împlinită” FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *