Echipa care și-a câștigat locul în semifinala America Express 2023. Surpriză uriașă

Echipa care și-a câștigat locul în semifinala America Express 2023. Surpriză uriașă

Se cunosc numele primilor concurenți care au ajuns în semifinala America Express. Cele 5 echipe rămase în competiție au avut parte de o cursă nebună, cu probe dintre cele mai dificile, iar echipa câștigătoare a obținut ultima imunitate pusă în joc. Iată care este echipa care și-a câștigat locul în semifinala America Express 2023.

Echipa care și-a câștigat locul în semifinala America Express 2023

În ediția de luni a emisiunii America Express, echipele au avut de depășit multe obstacole în drumul lor către Irina Fodor. Concurenții au fost nevoiți să petreacă o noapte dormind legați, după care au trebuit să răspundă la întrebări legate de cultura generală locală pentru a putea fi dezlegați.

Norocoși au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea care au câștigat un joker la jocul de amuletă și au putut folosi mașina producției până la următoarea misiune. Cu toate acestea însă, nu ei sunt cei care au câștigat imunitatea, premiu care le-ar fi permis să ajungă direct în semifinală.

Echipa care a sosit prima la Irina Fodor a fost cea formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Astfel, „Andrelele” a obținut ultima imunitate din Columbia. Obișnuiți ai imunității, Bordea și Cortea s-au arătat foarte dezamăgiți că nu au câtștigat proba. Cătălin Scărlătescu s-a bucurat când a văzut că în sfârșit cei doi nu mai câștigă o etapă.

„Am crezut că mor dacă luați voi. Dacă o luau Bordea și Cortea eu eram pregătit să-i înjur. Ce am muncit pentru asta. Am muncit până acum. Mă duc să îl iau pe Bontea de gât, nu îl iau în brațe, că el m-a convins.”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Jean Gavril s-a arătat și el bucuros pentru premiul obținut de Andrele.

„Câte imunități să iei, frate? Ne-am bucurat pentru ele. Bravo”, a spus Jean Gavril.

Cine s-a calificat la jocul de amuletă

După ce Andreea Antonescu și Andreea Bălan au obținut imunitatea, competiția a continuat. Cele patru echipe rămase în joc au fost supuse testului fricii, iar Melinda a reacționat cel mai rău. Soția lui Puya i-a și speriat chiar pe ceilalți concurenți cu reacțiile sale în timp ce era legată de un scaun.

Proba, pe care de altfel ceilalți competitori au trecut-o cu mai mult calm, a avut rolul de a stabili ordinea plecării în următoarele misiuni. Primii care au plecat de la Irina au fost Bordea și Cortea.

La cel de-al doilea joc de amuletă a acestei etape s-au calificat Bordea și Cortea, Puya și Melinda și Scărlătescu și Doina Teodoru. Echipa formată din frații Gavril a fost nevoită să își găsească cazare până a doua zi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *