Echipa lui Dan Capatos se destramă? Schimbări neașteptate la Antenă

Ce se întâmplă cu show-ul

Scris de: Daoud Andra

06 Jan. 2024

Echipa lui Dan Capatos se destramă? Schimbări neașteptate la Antenă

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment ar urma să își schimbe componența. Informația că show-ul prezentat de Dan Capatos urmează să treacă prin anumite schimbări nu a fost deloc pe placul fanilor. Cine ar urma să plece din platou, potrivit zvonurilor care circulă în spațiul public.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dan Capatos

După ce a fost mutată de la Antena 1 la Antena Stars, emisiunea ”Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos, ar urma să treacă prin noi schimbări. Luni, 8 ianuarie, urmează să înceapă un nou sezon al emisiunii, după vacanța de Sărbători. Dan Capatos și co-prezentatorii săi, Andrei Ștefănescu, Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț revin pe post de la ora 21:30, însă nu se știe pentru cât timp va fi păstrată actuala formulă de prezentare.

De curând, conducerea postului de televiziune s-a schimbat. Potrivit cancan.ro, noua directoare a televiziunii ar pregăti schimbări importante pentru emisiunea prezentată de Dan Capatos. Astfel, publicația menționată scrie că Andrei Ștefănescu, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu ar avea zilele numărate la ”Xtra Night Show”. Cei trei ar urma să fie înlocuiți din echipă pe rând, astfel încât să se ajungă la o formulă care să funcționeze așa cum își doresc mai marii postului.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Dan Capatos. Sunt căsătoriți de 23 de ani: “De fiecare dată a avut locul ei special”

Echipa lui Dan Capatos se destramă Schimbări neașteptate la Antena 1
Andrei Ștefănescu, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, în platoul XNS

Boala de care suferă Dan Capatos

Dan Capatos prezintă emisiuni nocturne de mai bine de 10 ani. A început cu ”Un Show Păcătos”, la Antena 1, după care emisiunea s-a transformat în ”Xtra Night Show”, iar ulterior s-a mutat la Antena Stars. Nopțile nedormite și ritmul intens de muncă din ultimii ani și-au spus cuvântul, astfel că Dan Capatos a ajuns ca, la 50 de ani, să se confrunte cu probleme serioase de sănătate.

Citește și: Care este numele real al lui Dan Capatos din buletin. Ce studii are, de fapt: “Am trăit o viaţă în minciuni”

Anul trecut, prezentatorul TV a vorbit despre faptul că a suferit un AVC în timp ce se afla în vacanță în Italia. Chiar dacă s-a recuperat, este predispus în continuare la anumite probleme de sănătate.

”Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme. Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer.”, a povestit cunoscutul om de televiziune, la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *