Eclipsa de Lună din noiembrie 2022. Când are loc. Zodiile care nu vor avea o perioadă prea liniștită

Scris de: Dana Cazacu

04 Nov. 2022

Eclipsa de Lună din noiembrie 2022. Când are loc. Zodiile care nu vor avea o perioadă prea liniștită

Eclipsa de Lună din noiembrie 2022. Când are loc și cum vor fi afectați nativii zodiacului de acest eveniment astronomic, vă spunem noi în continuare. Se pare că unele zodii vor avea parte de o perioadă mai neliniștită. Conform astrologilor, două zodii vor fi mai afectate de eclipsa din ultima lună de toamnă.

Când are loc Eclipsa de Lună din noiembrie 2022

După ce la finele lunii precedente a avut loc o eclipsa parțială de Soare, în luna noiembrie va avea loc un alt eveniment astronomic important. Mai exact, este vorba despre o eclipsă de Lună. Fenomenul se va produce pe data de 8 noiembrie, când Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus.

Eclipsa de Lună din noiembrie 2022 va putea fi observată din Estul Rusiei, Oceanul Pacific, Australia, Japonia și din centrul și vestul Americii de Nord. Dar ce efecte va avea asupra nativilor zodiacului acest fenomen? Potrivit astrologilor, cei mai afectați vor fi Capricornii și Balanțele.

Ce efecte va avea Eclipsa de Lună din noiembrie 2022 asupra nativului Berbec

Prima parte a lunii noiembrie vine cu schimbări pentru Berbec, atât pe plan financiar, cât și din punct de vedere al relație. Eclipsa din 8 noiembrie îl ajută să își redefinească valorile și să descopere noi moduri de a-și gestiona resursele. În schimb, începând de la jumătatea lunii, Berbecul va avea parte de mai multă libertate și spontaneitate.

Taur

Luna noiembrie îi aduce Taurului o altă viziune în ceea ce privește posibilele parteneriate. Eclipsa de Lună îl va ajuta să afle care sunt cele mai bune relații sau colaborări pentru el. În cea de-a doua parte a lunii noiembrie, Taurul va analiza mai bine lucrurile, iar acest lucru îi va deschide calea către perspective financiare mai avantajoase.

Eclipsa de Lună din noiembrie 2022
Eclipsa din noiembrie 2022. Zodiile care nu vor avea o perioadă prea liniștită

Eclipsa de Lună din noiembrie 2022 – Cum vor fi afectați Gemenii

Eclipsa de Lună vine cu schimbări imprevizibile în viața Gemenilor. Astfel, acești nativi vor fi nevoiți să se repoziționeze față de situațiile care le-ar putea crea o presiune prea mare în viața de zi cu zi. La începutul lunii, Gemenii se vor concentra mai mult pe latura materială, dar și pe îmbunătățirea productivității la locul de muncă. În schimb, în a doua parte a lunii noiembrie ar apărea noi parteneriate.

Balanță

După cum am menționat și în rândurile anterioare, Balanțele nu vor avea o perioadă foarte liniștită. Debutul lunii se anunță plin de energie pentru acești nativi, însă Eclipsa de Lună din noiembrie le aduce în prim plan chestiuni emoționale neașteptate. Este posibil să pună la îndoială stabilitatea unor relații sau proiecte.

În schimb, începând de la jumătatea lunii noiembrie, lucrurile își vor reveni treptat la normal, iar atmosfera nu va mai fi atât de tensionată.

Cum sunt afectați Capricornii de Eclipsa de Lună din noiembrie 2022

În timp ce unele semne zodiacale sunt mai afectate de eclipsa de Lună din noiembrie, pentru alți nativi totul va decurge în mod normal. Ei bine, Capricornii fac parte din prima categorie. Aceștia vor fi nevoiți să reevalueze unele relații sau proiecte.

Prieteniile și relațiile vor fi foarte importante pentru Capricorn în luna noiembrie. Eclipsa de Lună poate să pună la îndoială stabilitatea unor proiecte sau relații, făcându-i pe Capricorni să restabilească poziția față de unele persoane. Ar putea fi vorba de un proiect de grup sau la nivel de comunitate. Ei devin mai sceptici și vor încerca să afle care sunt lucrurile de care au cu adevărat nevoie.

9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.