Ego Life, ediţia 4: Dana Săvuică împreună cu invitaţii săi, Iulian Niţu, inginer, şi Ioana Nicolescu, designer de interior, vorbesc despre boomul imobiliar

Iulian Nițu, inginer constructor cu o vastă experiență în domeniu și un antreprenor de succes și Ioana Nicolescu, designer de interior și peisagist celebru ne vor explica noile trenduri în domeniul imobiliar.

Ego Life a ajuns la cea de-a patra ediție, iar în emisiunea de luni, 4 aprilie, de la ora 21:00, Dana Săvuică și invitații săi speciali vor dezbate un subiect extrem de important pentru foarte mulți dintre noi.

În ultimii ani, piața imobiliară din România a cunoscut o creștere constantă, iar trendul pare să se mențină. Unii specialiști anunță, însă, că o criză similară celei din urmă cu mai bine de un deceniu este iminentă, mai ales în contextul conflictului militar de la granița ţării noastre. Dacă este posibil acest lucru, dar și care sunt noile tendințe în materie de amenajări interioare, vom afla împreună de la invitații Danei Săvuică: Iulian Nițu – inginer constructor cu o experiență de peste 20 de ani și Ioana Nicolescu – designer de interior și peisagist.

Ego Life, ediţia 4: Cât vor mai crește prețurile locuințelor

Potrivit unor statistici, în 2021, piața imobiliară din România a înregistrat o creștere a prețului mediu/mp de 16% iar tendința de creștere se menține și în debutul acestui an. Sunt doi factori care contribuie la menținerea acestui trend: cererea ridicată și scumpirea materialelor de construcții.

Ne întrebăm cu toții pentru cât timp vor mai crește prețurile locuințelor. Boomul imobiliar este similar celui din 2006-2007 care a fost urmat de o criză economică resimțită în toată lumea.

Pe termen scurt, specialiștii se așteaptă la o scădere a cererii, mai ales în contextul războiului din Ucraina care a dus la o scumpire accelerată a tuturor produselor și serviciilor în urma sancțiunilor impuse Federației Ruse.

Un alt factor care ar putea contribui la scăderea cererii este și faptul că românii vor putea accesa mai greu credite. Iulian Nițu ne va explica în detaliu toate aceste aspecte.

Decorarea locuinței. De ce este important să apelăm la un specialist pentru a ne înfrumuseța casa

Atunci când ne cumpărăm o locuință este foarte important să o amenajăm astfel încât să ne facă să ne simțim cu adevărat „acasă”. Pentru acest lucru putem apela la un specialist care să ne îndrume către obținerea celui mai bun rezultat. Un designer de interior poate transforma o casă aparent banală într-o locuință de reviste.

Poate de multe ori te-ai întrebat, atunci când ai intrat într-o locuință nouă, de ce îți place atât de mult. Răspunsul ține în primul rând de armonia sau coerența amenajării, pe care doar un ochi format ar putea-o crea.

De la Ioana Nicolescu vom afla care sunt noile trenduri în materie de design interior și cum ne putem decora casa simplu, fără a cheltui sume mari de bani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *