Ego Life, ediția a 17-a. Cristina Cioran, în lacrimi la emisiunea Danei Săvuică. Ce mărturisire copleșitoare a făcut vedeta

Cristina Cioran a născut prematur pe 18 iulie 2021.
Ego Life, ediția a 17-a. Cristina Cioran, în lacrimi la emisiunea Danei Săvuică. Ce mărturisire copleșitoare a făcut vedeta

În ediția cu numărul 17 a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică a avut-o invitată pe Cristina Cioran, cea care de aproape un an a devenit mămică. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi despre momentul nașterii premature a fetiței ei și greutățile prin care a trecut după ce a adus-o pe lume pe micuța Ema.

Ego Life, ediția a 17-a. Cristina Cioran, în lacrimi la emisiunea Danei Săvuică

Deși nașterea era programată în septembrie 2021, Cristina Cioran a adus-o pe lume pe fetița ei cu două luni mai devreme, lucru care i-a dat complet viața peste cap. Având în vedere că a fost o naștere prematură, riscurile ca bebelușul să pățescă ceva rău erau foarte mari.

Din cauza regulilor stricte ale spitalului privind pandemia, actrița nu și-a putut vedea copilul decât după 24 de ore de la naștere. Mai mult, avea dreptul la o singură vizită pe săptămână de jumătate de oră.

„Era ceva… ireal!”

„La 24 de ore, după ce s-a născut, am putut să o văd. Am intrat în această cameră, erau vreo opt incubatoare. Nici nu puteam să pășesc în sala aia. Plângeam încontinuu. Nu știam unde să mă uit. Mi-era frică să mă uit. Mi-au arătat care era fetița, era atât de mititică, era plină de fire. Avea niște degetuțe transparente. Era ceva… ireal! Nu puteam să vorbesc. Nu știam dacă să zic ceva. Nu știam să întreb. Nu puteam să mă exprim în niciun fel”, a povestit Cristina Cioran cu lacrimi în ochi în emisiune Danei Săvuică.

Cel mai greu moment pentru actriță a fost atunci când, la trei zile de la naștere, a fost externată din maternitate, iar micuța și fragila ei fetiță a trebuit să rămână în continuare în incubator și să lupte pentru viața ei fără sprijinul mamei sale.

Ego Life, ediția a 17-a. Cristina Cioran, în lacrimi la emisiunea Danei Săvuică
Ego Life, ediția a 17-a. Cristina Cioran, în lacrimi la emisiunea Danei Săvuică

Cristina Cioran a făcut o serie de mărturisiri copleșitoare despre perioada dificilă prin care a trecut în cadrul emisiunii Ego Life, care se va difuza luni – 4 iulie, de la ora 21.00.

Emisiunea poate fi urmărită pe paginile:

Facebook.com/RevistaEGO.ro
~ YouTube.com/EGOonline

Au fost bolnave de Covid

La câteva luni după ce și-a adus fetița acasă, Cristina Cioran și micuța ei aveau să treacă printr-o altă experiență delicată. Atât ea, cât și Ema s-au îmbolnăvit de COVID în preajma sărbătorilor de Crăciun. Din fericire însă ambele au făcut o formă ușoară a bolii.

„Am avut mare noroc amândouă pentru că atât ea, cât și eu am avut forme ușoare de COVID, așa că ne-am recuperat foarte repede. Viroza ne-a luat pe nepregătite, însă.

Ea este foarte rezistentă și puternică, chiar și atunci când s-a simțit rău, parcă era mai curajoasă ca noi. Din păcate, COVID-ul ne-a dat peste cap planurile, dar ne bucurăm că suntem bine, sănătatea este cel mai important lucru”, povestea atunci Cristina Cioran.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *