Ego Life, ediția a 19-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Dana Sota și Sonia Argint, discută despre frumusețe. Există tinerețe fără bătrânețe?

În emisiunea Ego Life ediția a 19-a, Dana Săvuică și invitatele ei discută despre frumusețe și cum ne putem simți bine în pielea noastră indiferent de vârstă

În ediția a 19-a a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică și invitatele sale Dana Sota, specialist în frumusețe, și Sonia Argint, prezentator TV, discută despre frumusețe. Iată cum își pot redescoperi femeile frumusețea, chiar și cele trecute de o anumită vârstă, dar și la ce trucuri simple putem apela pentru a ne simți mai bine în pielea noastră.

Ego Life, ediția a 19-a . Dana Săvuică și invitatele sale, Dana Sota și Sonia Argint, discută despre frumusețe

Există tinerețe fără bătrânețe? De multe ori poate ne gândim că în vremurile noastre, când tehnologia este la un nivel atât de avansat, putem găsi rapid o soluție care să ne ajute să amânăm îmbătrânirea de pe chipul nostru cu ani buni. Există diverse intervenții chirurgicale la care putem apela, dar și multe alte proceduri, mai mult sau mai puțin eficiente.

Secretul însă nu constă în a apela cu disperare la acestea, ci mai degrabă să învățăm să gestionăm corect trecerea anilor, care oricum se reflectă și asupra înfățișării.

„Problema este că se dorește a se copia un anumit gen de frumusețe. Femeile preferă să își facă niște lucruri să semene cu anumite persoane, să zicem, publice pe care le admiră mai degrabă decât să își identifice propriile trăsături, atuuri și să și le pună în evidență. Poate că este mai greu să te întorci către tine, să te vezi, să te valorizezi, să știi unde poți interveni, unde nu. Atunci este mai simplu să copiezi.”, este de părere Dana Sota, pe care o puteți urmări la Ego Life, în ediția care se va difuza luni de la ora 21.00.

Ego Life, ediția a 19-a
Dana Săvuică și invitatele sale, Dana Sota și Sonia Argint, la Ego Life

„Disciplina nu este o pedeapsă, este o formă de iubire de sine”

În opinia specialiștilor, sunt trei lucruri esențiale în menținerea sănătății trupului: alimentația potrivită, odihna și mișcarea. Iar dacă reușim să le respectăm și să fim disciplinați, rezultatele vor fi remarcabile: ne vom simți mai bine, vom arăta mai bine și vom avea o mai mare poftă de viață.

„În 80% din situațiile în care am ajuns la sală sau la sport, sau m-am dus la yoga, nu am avut chef. Nu. Am mai multe variante: atunci când mă bag în pat seara, îmi plasez în minte ideea: eu mâine dimineață mă duc la sală. Deci eu mă culc cu gândul că a doua zi, la ora 9, la 10, la 11 am oră de pilates și aia trebuie să fac. Și când eu am deschis ochii știu că în programul meu există acea activitate. Este o chestie foarte planificată. Disciplina nu este o pedeapsă, este o formă de iubire de sine. Când tu știi ce îți este bine, care este rezultatul efortului pe care îl depui, ai o perspectivă pe termen lung.”, spune Sonia Argint.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe paginile:

Facebook.com/RevistaEGO.ro
~ YouTube.com/EGOonline

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *