Ego Life, ediția a 31-a. Dana Săvuică și invitații săi, Diana Dumitrescu și Vlad Iliescu, despre cum putem să ne redefinim viitorul VIDEO EXCLUSIV

Ce pasiunea nouă are Diana Dumitrescu
Ego Life, ediția a 31-a. Dana Săvuică și invitații săi, Diana Dumitrescu și Vlad Iliescu, despre cum putem să ne redefinim viitorul VIDEO EXCLUSIV

În cadrul ediției a 31-a a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică discută alături de invitații săi, Diana Dumitrescu și Vlad Iliescu, despre cum putem să ne redefinim viitorul atunci când simțim nevoia de o schimbare la nivel profesional. Cum putem să ne valorificăm o pasiune pe care o avem sau ce variante avem la dispoziție atunci când dorim un alt drum în carieră.

Diana Dumitrescu, actriță, despre o nouă pasiune a sa: “Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu mâna”

Diana Dumitrescu este o actriță foarte apreciată de la noi și care iată, la vârsta de 38 de ani, a descoperit o nouă pasiune. Cunoscuta vedetă a mers la un curs de florist deoarece îi place să pregătească aranjamente și nu numai. De asemenea, în trecut, Diana Dumitrescu a avut un business cu cutii din lemn pe care ea le decora.

“Eu am făcut un curs de florist, unde m-am simțit foarte bine. Mi-a plăcut foarte tare pentru că am învățat ceva nou. Chiar dacă nu am deprins cu adevărat ce înseamnă meseria de florist, pentru că a fost un curs de hobby, dar să mă joc cu florile. (…) A rămas la nivel de hobby, îmi place să mă joc, să fac așa ceva pentru mine, pentru prieteni. Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu mâna, să fac lucruri. Am avut o perioadă în care făceam cutii, decoram cutii și lucram cu lemn foarte mult.

Îmi place să decorez, nu mă pricep neapărat la design interior, dar să decorez o bibliotecă, o masă… Am ajutat un prieten… e mult spus să redecoreze, să învie puțin atmosfera într-un restaurant. Și m-a rugat să îi aranjez niște mese mai mari, de aniversare, de o cununie ș.a.m.d. Am făcut, dar trebuie să cunoști un pic și cu florile. Și atunci am zis ce ar fi dacă aș face ceva de genul ăsta? ”, a mărturisit Diana Dumitrescu, în discuția cu Dana Săvuică și Vlad Iliescu, la Ego Life.

Diana Dumitrescu a urmat cursurile de florist
Diana Dumitrescu, alături de Dana Săvuică, la Ego Life

Ego Life, ediția a 31-a. Diana Dumitrescu vrea să își deschidă o afacere. Ce i-a spus soțul ei

După ce a terminat cursul de florist, Diana Dumitrescu se gândește să își deschidă o afacere. Soțul ei i-a spus să pună planul pe foaie însă ea susține că îl are deja în minte. Își dorește să se poată ocupa de evenimente mari, cum sunt nunțile botezurile și la fiecare să aducă elemente originale pe care să le creeze chiar ea.

“Cam așa ceva (n.r. că va deschide un business). Este un concept pe care vreau să îl dezvolt. Soțul meu mi-a zis: mie să îmi faci un business plan și mai discutăm. Am zis ok, îmi fac business plan-ul în cap așa. Ideea este că am plecat de la toate lucrurile astea să fac, să creez frumos. Acest business pe care mi-aș dori să îl pornesc la un moment dat și pe care încă nu înhămat să-l pornesc este un concept de genul: poți să planifici și o nuntă, un botez, dar în același timp să vin cu elemente originale pe care eu să le creez cu mâna mea”, a mai spus Diana Dumitrescu la Ego Life.

Cum poți să-ți redefinești viitorul

Din fericire, există în ziua de astăzi o mulțime de soluții care te pot ajuta să faci schimbarea mult dorită pe plan profesional. Sunt numeroase cursuri de formare profesională care îți pot fi de folos în acest sens.

„E ușor să găsești scuze, dar dacă vrei așa, ok. Un om e un cumul de cărămizi puse de-a lungul vieții. Fie că am facut un curs, carte, un master, o facultate, e un plus. Dacă rămân închis în casă, e timp pierdut. Pentru orice se găsesc soluții”, spune Vlad Iliescu, fondator Atelierele ILBAH.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante puteți urmări în ediția a 31-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 10 octombrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *