Ego Life, ediția a 38-a. Dana Săvuică și Fuego vorbesc despre valori, muncă și sacrificiile din spatele meseriei de artist: “Nu văd viața mea fără scenă” VIDEO EXCLUSIV

Fuego, unul dintre cei mai iubiți artiști români, nu a rămas indiferent la declinul cultural și moral al societății noastre.
Ego Life, ediția a 38-a. Dana Săvuică și Fuego vorbesc despre valori, muncă și sacrificiile din spatele meseriei de artist: “Nu văd viața mea fără scenă” VIDEO EXCLUSIV

În ediția a 38-a a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică și invitatul ei special, Fuego, vorbesc despre valori, muncă și sacrificiile din spatele meseriei de artist. Cunoscut drept un iubitor al folclorului românesc și al tradițiilor noastre, Fuego s-a declarat împotriva „nonvalorilor” despre care spune că se promovează intens în prezent, atât în spațiul public cât și în mediul online. Iată care este mesajul îndrăgitului cântăreț.

Ego Life, ediția a 38-a. Cum cum vrea Fuego să combată „nonvalorile”

Fuego, unul dintre cei mai iubiți artiști români, nu a rămas indiferent la declinul cultural și moral al societății noastre. Artistul este total împotriva promovării în spațiul public a unor personaje care nu știu nici măcar să vorbească în mod corect limba română.

De aceea, el consideră că artiștii și oamenii de televiziune, în general, ar trebui să se implice mai mult pentru a readuce valorile culturale autentice în prim-plan.

„Într-o perioadă în care ne-au cucerit lucrurile care nu sunt valoroase în țara aceasta, într-o perioadă în care totul este cu susul în jos și nonvalorile ies la suprafață, uitând să promovăm ce e valoros, și aici mă refer strict la artă, nu ma interesează alt domeniu, într-o perioadă în care mari personalități culturale ale României nu se mai găsesc în peisajul mediatic de astăzi, eu cred că noi suntem în măsură să aducem calitatea în fața spectatorului, telespectatorului, privitorului.”, a declarat Fuego în cadrul emisiunii Ego Life.

Ego Life, ediția a 38-a
Ego Life, ediția a 38-a

„Nu-mi doresc să promovez kitsch-uri. Îmi doresc să promovez valoarea”

Fuego s-a arătat deranjat și de faptul că unii cântăreți – fără să dea nume – fac greșeli gramaticale impardonabile în melodiile pe care le cântă și că versurile majorității cântecelor de astăzi nu mai transmit emoție, ci sunt doar o înșiruire de cuvinte fără substanță.

„Nu-mi doresc să promovez kitsch-uri. Vorbesc în general. Îmi doresc să promovez valoarea. M-am născut cu ideea asta în cap. Și în perioada copilăriei mele erau lucruri mărunte care se promovau, dar nu ca acum. Acum am uitat să ne promovăm valorile, să vorbim corect limba română, pentru că unii artiști în cântec pun greșit în accent limba română. Versul primează într-un cântec. Pentru că dacă versul nu transmite emoție, degeaba cânți. Și atunci, trebuie să punem calitate pe cuvântul rostit, în primul rând și pentru cei care încă nu știu, să învețe corect să vorbească limba română. Și eu, și tu facem greșeli, dar să nu uităm că trebuie să învățăm din experiențele pe care le trăim.” a mai spus Fuego.

De ce nu stă Fuego acasă mai mult de două zile

Artistul a mărturisit că nu vede viața lui fără scenă și că își face întotdeauna programul astfel încât să nu rămână mai mult de două zile acasă, deorece se plictisește.

„Eu sunt un om care s-a dăruit publicului său prin arta lui. Eu nu văd viața mea fără scenă. Mi-am făcut în așa fel fusul orar încât dacă ajung acasă și stau două zile, mă plictisesc și vreau să plec. Dar plec până la piață, în Băneasa, să cumpăr ridichi și ceapă, că nu pot să stau casă. ”

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante puteți urmări în ediția a 38-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 28 noiembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *