Ego Life, ediția a 40-a. Dana Săvuică, Alexandru Abagiu și Roxana Condurache, despre frumusețe și trucuri de machiaj folosite de vedetele din afară. Ce obișnuiește să facă Penelope Cruz

Secrete de frumusețe din lumea celebrităților

În ediția a 40-a a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică îi are ca invitați pe make-up artistul și consultantul în beauty Alexandru Abagiu și pe talentata actriță Roxana Condurache. De la ei vom afla cele mai ascunse secrete ale vedetelor internaționale în privința frumuseții, care este ritualul actrițelor de la Hollywood în ceea ce privește machiajul, dar și de ce sunt respectați mai mult actorii români în străinătate decât la noi în țară.

Ego Life, ediția a 40-a. Trucuri de frumusețe folosite de vedetele internaționale

Alexandru Abagiu și Roxana Condurache sunt invitații Danei Săvuică, în cea mai recentă ediție a emisiunii Ego Life.

„Am încercat să pun împreună oameni care nu se cunosc, dar care știu că au același set de valori”

Alexandru Abagiu este un make-up artist cu aproape trei decenii de experiență. A colaborat cu o mulțime de vedete atât autohtone cât și internaționale și a machiat inclusiv actrițe de la Hollywood de nenumărate ori.

Alexandru Abagiu și Roxana Condurache, la Ego Life
Alexandru Abagiu și Roxana Condurache, la Ego Life

Penelope Cruz a fost actrița cu care a avut poate cea mai lungă colaborare. Îi cunoștea absolut toate trucurile și știa cum să îi pună frumusețea și personalitatea în valoare cu ajutorul machiajului. Alex Abagagiu a dezvăluit secretul cu ajutorul căruia reușea să îi scoată în evidență ochii atât de bine.

„Cu Penelope Cruz am lucrat foarte mult și deja nu mai exista acest prim pas, pentru că știam deja care este preferința ei de culori. Folosește foarte mult un creion Kohl. Are un truc special”, dezvăluie Alexandru Abagiu, la Ego Life, ediție care poate fi urmărită luni – 12 decembrie, de la ora 21.00.

Roxana Condurache: „A trebuit să merg la premii, am fost invitată, dar nu m-a ajutat nimeni”

Actrița Roxana Condurache este și ea o fană a machiajului. Îi place să își scoată și mai mult în evidență trăsăturile angelice cu ajutorul make-up-ului și mărturisește că îi pare rău că în filmele românești machiajul nu este folosit la fel de mult ca în producțiile internaționale.


Deși actrița a fost nominalizată la premiile unei importante gale din Canada pentru cea mai bună actriță în rol secundar, pe când era doar anul I de facultate, acest lucru este cvasinecunoscut publicului din România. Și spune că atitudinea de indiferența pe care publicul din țară o manifestă asupra actorilor români este cea mai dureroasă.

A trebuit să merg la premii, am fost invitată, dar nu m-a ajutat nimeni cu bani. Eu am strâns bani, eu mi-am luat bilet și a fost o întreagă poveste că mi-am luat bilet, dar nu am știut că am nevoie de viză ca să fac escală în New York. Și mi-am pierdut biletul, am rămas în New York cu bagaje. A fost o întreagă aventură…”

Ea a povestit prin ce peripeții a trebuit să treacă atunci când a mers în Canada, dar și ce personalitate importantă a venit să o felicite pentru nominalizare.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante puteți urmări în ediția a 40-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 12 decembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *