Ego Life, ediția a 42-a. Dana Săvuică și Gena Rusu, consultant Feng Shui, discută despre cum atragem energia pozitivă și principalele predicții pentru 2023

Gena Rusu ne învață cum putem să fim mai fericiți

Scris de: Daoud Andra

26 Dec. 2022

Ego Life, ediția a 42-a. Dana Săvuică și Gena Rusu, consultant Feng Shui, discută despre cum atragem energia pozitivă și principalele predicții pentru 2023

În ultima ediție a emisiunii Ego Life din 2022, Dana Săvuică o are invitată pe Gena Rusu, consultant Feng Shui. Cele două discută despre cum putem atrage energia pozitivă în viața noastră, dar și despre ce surprize ne așteaptă în 2023. Cum va fi noul an, din punct de vedere energetic, afli în emisiunea Ego Life, ediția a 42-a.

Gena Rusu este invitata Danei Săvuică în emisiunea Ego Life, ediția a 42-a

Gena Rusu, consultant Feng Shui, revine în emisiunea Ego Life, pentru a dezbate subiecte ce țin de energie. Specialista a mai fost invitată în emisiune, într-una dintre primele ediții, iar acum revine pentru a discuta despre fericire, energie pozitivă și ce putem face pentru a le atrage pe cele două în viața noastră.

Este perioada Sărbătorilor, în care ne împodobim casele și alegem cele mai frumoase ținute, cele mai gustoase preparate, pentru a celebra Crăciunul și trecerea în noul an. Gena Rusu este de părere că, în această perioadă, ar fi bine să reflectăm la ceea ce simțim cu adevărat, dincolo de tradiții și obiceiuri. Este o perioadă bună pentru a ne conecta atât cu noi înșine, cât și cu cei dragi.

„Orice tradiție aduce un plus de bucurie, mai ales cadourile pe care le pregătim cu bucurie și cu iubire pentru cei dragi. Însă, dincolo de asta, e indicat să fim mai atenți la ceea ce simțim cu adevărat, la energia pe care o aducem în casă, din interior spre exterior. Și anume: energia gândurilor noastre și energia emoțiilor noastre, care determină o anumită energie a acțiunilor noastre.”, spune Gena Rusu, în cadrul ediției Ego life.

Gena Rusu, astrolog și specialist Feng Shui
Gena Rusu, astrolog și specialist Feng Shui

„Ne putem antrena să fim fericiți”

Specialista Feng Shui spune că putem face exerciții care să ne ajute să fim mai fericiți. Este important să ne concentrăm asupra lucrurilor bune din viața noastră și să fim recunoscători pentru tot ce trăim.

„În această perioadă, dacă tot suntem așa bine dispuși – este momentul în care petrecem mult timp cu familia – să punem accent pe ceea ce este bun și frumos în relațiile noastre. Să dizolvăm, prin intenții și prin alegere conștientă, tot ceea ce este mai puțin plăcut. De obicei atenția se duce cu ușurință în direcția aceea negativistă… Printr-un antrenament, putem să direcționăm gândurile și emoțiile noastre în partea pozitivă. Putem să ne antrenăm să fim fericiți prin: a fi recunoscători (recunoștința crește frecvența vibrațională a corpului, a gândurilor noastre, a energiei pe care o avem de-a lungul unei zile) și prin atenția pe care o acordăm tuturor momentelor, clipelor, cuvintelor pozitive, de-a lungul unei zile.”, mai spune specialista.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante cu privire la energii, precum și previziuni despre anul 2023, puteți afla urmărind ediția a 42-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 26 decembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *