Ego Life, ediția a 47-a. Dana Săvuică și Oana Todireanu, broker de asigurări, despre polița de viață, bunuri sau călătorie. Tot ce trebuie să știi VIDEO EXCLUSIV

De ce aleg tot mai mulți oameni asigurări private
Ego Life, ediția a 47-a. Dana Săvuică și Oana Todireanu, broker de asigurări, despre polița de viață, bunuri sau călătorie. Tot ce trebuie să știi VIDEO EXCLUSIV

Ediția a 47-a a emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, este despre tot ceea ce o persoană trebuie să știe despre asigurări. Fie că este vorba de asigurări de sănătate, de călătorie, de viață sau de bunuri, Oana Todireanu, broker de asigurări, a explicat tot ce înseamnă fiecare în parte.

Ego Life, ediția a 47-a. Ce se întâmplă dacă alegi cea mai ieftină asigurare

Oana Todireanu, broker de asigurări, a explicat la Ego Life, în discuția cu Dana Săvuică, de ce nu este bine să alegem cea mai ieftină asigurare. De asemenea, a dezvăluit care sunt detaliile care fac diferența între o asigurare cu tarif foarte mic și una cu un tarif mai mare. Potrivit ei, asigurările cu cel mai mic tarif acoperă câteva situații foarte limitate.

„În momentul în care se face o astfel de poliță (n.r. de călătorie) este bine să ne informăm, să nu mergem pur și simplu vreau cel mai mic tarif pentru că acest tarif acoperă niște chestii foarte, foarte limitate. Într-o astfel de călătorie pot apărea foarte multe, documente, se poate întâmpla să ți le fure, le pierzi. Sunt foarte mulți care pleacă și când ajung într-o vacanță apelează la o mașină închiriată. În general, aceste companii de rent a car, îți oferă mașina, mașina e asigurată polița casco, dar există acea franciza, pe care o plătești tu ca și client. Franciza o plătești tu. Polițele pot acoperi si asta, ești in altă țară, mașină închiriată, incident, polița acoperă cea, partea de francize tu acoperi. Vine polița si acoperi acea franciză, sunt multe care vin în sprijin”, explică Oana Todireanu la Ego Life.

Vezi și – Best of EGO Life by Dana Săvuică 2022. Cele mai importante momente din cele 42 de ediții

De ce se îndreaptă oamenii spre asigurări private: “Îți oferă o siguranță”

Oana Todireanu mărturisește că foarte mulți oameni aleg să aibă și o asigurare privată, pe lângă cea de stat. Potrivit ei, se întâmplă foarte des ca atunci când cineva are nevoie de o investigație, intervenție sau consult fondurile pentru decontare de către Casa de Asigurări de Sănătate să se fi terminat pentru luna în curs. Astfel, se îndreaptă către privat, acolo unde, fără o asigurare, plătesc sume destul de mari.

Directorul firmei de asigurări spune că sunt și foarte multe persoane juridice caută pachete de asigurări private pentru angajații lor.

“A fost și pandemia care ne-a zguduit așa puțin și ne-a făcut să înțelegem mai multe. Am ajuns să realizăm totuși că sănătatea este pe primul loc. (…) Asigurările de sănătate vin complementar cu cele de stat, la stat din păcate, știm, e foarte greu să beneficiezi acolo, ca să îți faci o programare o faci de-acum pe următoarele 5-7 luni. Când ajungi nu mai este plafon și așa mai departe. (…)

Mulți se îndreaptă spre partea de privat, asigurările de sănătate vin cu pachete pe persoane juridice, foarte multe societăți în momentul de față îl oferă ca și un plus la pachetul salarial. Până la urmă și tu ca angajator știi ca angajații beneficiază de asigurări sănătate.(…)  Și pe cealaltă parte asigurare individuală în care te duci tu pentru tine, poți include și soțul, soția, copilul, da? Îți oferă o siguranță pentru că de multe ori ai nevoie în acel moment, ai nevoie de un doctor. Din păcate la stat poți merge în urgente unde e dificil și foarte mulți preferă să meargă în privat”, a mai spus Oana Todireanu.

Care sunt cele mai bune tipuri de asigurări dar și multe alte subiecte interesante descoperiți în ediția a 47-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza în această seară de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *