Ego Life, ediția a 51-a. Dana Săvuică și Jezebel, cântăreață, discută despre schimbările majore în carieră. Cum să-ți transformi pasiunea în job

Jezebel a renunțat la job-ul ei la 40 de ani, pentru a-și urma pasiunea

Scris de: Daoud Andra

06 Mar. 2023

Ego Life, ediția a 51-a. Dana Săvuică și Jezebel, cântăreață, discută despre schimbările majore în carieră. Cum să-ți transformi pasiunea în job

Mulți oameni sunt nemulțumiți de parcursul lor profesional sau sunt nefericiți la job, dar puțini au curajul să facă o schimbare radicală. Există însă și povești de succes, iar una dintre acestea este a cântăreței Jezebel. Ea este invitata Danei Săvuică, în emisiunea Ego Life, ediția a 51-a, care se difuzează în seara aceasta.

Jezebel este invitată la Ego Life, ediția a 51-a

Dana Săvuică și invitații ei din emisiunea Ego life abordează tot felul de subiecte despre viață și alegeri. În ediția de luni, 6 martie, este invitată în platou cântăreața Jezebel. Pe numele ei Izabela Barbu, aceasta a găsit curajul să renunțe la un job în domeniul corporatist, pentru a-și urma pasiunea.

Povestea ei de viață le poate inspira pe multe femei care sunt nefericite la locul de muncă. Jezebel este un exemplu că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi chemarea, dacă ceea ce faci în prezent nu îți aduce satisfacție. Artista a fost un copil talentat, cu părinți, la rândul lor, talentați. Aceștia nu i-au permis însă să își urmeze chemarea și au trimis-o să studieze în alt domeniu.

Citește și: Best of EGO Life by Dana Săvuică 2022. Cele mai importante momente din cele 42 de ediții. Vă mulțumim că ne sunteți mereu alături!

„Toți venim cu niște talanți și eu i-am dibuit repede pe ai mei. Am și venit într-o lume muzicală. Tata a cochetat cu actoria, mama cu folclorul. Din păcate și el a ales o meserie tehnică, dar am crescut în acest ambient, cu muzică, cu teorie, cu teatru. Dar nu m-au lăsat să urmez carieră. Am vrut să fac teatru și canto și au zis că nu e pentru mine. O dată că eram foarte timidă, și nu e o viață tocmai confortabilă pentru o femeie. Acum le dau dreptate, dar atunci frustrarea a fost foarte mare. Am fost un copil destul de obedient, m-am suspus autorității parentale.”, i-a povestit Izabela Danei Săvuică.

Ego life, ediția a 51-a. Dana Săvuică și Jezebel
Dana Săvuică și Jezebel

Cine este Jezebel

Izabela Barbu a renunțat la funcția de director de sucursală bancară, la vârsta de 40 de ani, pentru a-și urma pasiunea. A început să cânte, după care să cocheteze și cu actoria. La început cânta la evenimente private, iar cu timpul și-a făcut curaj să facă din acest hobby o meserie și să renunțe la job-ul de la bancă.

Jezebel s-a născut la Tulcea și a studiat Management Financiar Bancar. A ajuns să lucreze în domeniu, ba chiar să aibă o funcție de conducere. Locul de muncă nu o făcea însă fericită, dar muzica da. Partenerul ei de la acea vreme a încurajat-o să renunțe la meseria în domeniul bancar și să își urmeze pasiunea.

Artista povestește despre acest subiect, dar și despre altele, în ediția de luni, 6 martie, a emisiunii Ego Life. Aceasta poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *