Ego Life, ediția a 52-a. Dana Săvuică și invitații săi, Oana Nicolau, psihoterapeut în relații, și Matei Iordache, medic specialist în chirurgie plastică, discută despre când ar trebui să apelăm la intervențiile estetice VIDEO EXCLUSIV

Se spune că frumusețea din interior se reflectă și în exterior. Dar ce facem dacă totuși ne deranjează anumite imperfecțiuni fizice?
Ego Life, ediția a 52-a. Dana Săvuică și invitații săi, Oana Nicolau, psihoterapeut în relații, și Matei Iordache, medic specialist în chirurgie plastică, discută despre când ar trebui să apelăm la intervențiile estetice VIDEO EXCLUSIV

În ediția a 52-a a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică și invitații săi, Oana Nicolau – psihoterapeut în relații și Matei Iordache – medic chirurg plastician, discută despre cum ne putem simți mai bine în propria piele. Este indicat sau nu să apelăm la medicul estetician în cazul în care suntem nemulțumiți de felul cum arătăm? Și dacă da, când anume o putem face?

Ego Life, ediția a 52-a. Când ar trebuie să apelăm la chirurgul estetician

Odată cu înaintarea în vârstă, trăsăturile fizice ale unui om se modifică. Este un proces natural pe care niciunul dintre noi nu îl putem evita. Astfel, multe persoane încep să nu se mai simtă bine în propria piele și din acest motiv apelează la diverse tratamente sau chiar operații estetice pentru a ajusta micile imperfecțiuni.

Există însă o tendință în ultimii ani ca intervențiile estetice să aducă modificări exagerate, nenaturale, pe chipul unei persoane. Și nu este vorba aici de calitatea actului medical în sine, ci de dorința pacienților de a se încadra într-un anumit tipar de frumusețe.

Oana Nicolau, psihoterapeut în relații, spune că deși încurajează intervențiile estetice, nu trebuie exagerat cu aceste proceduri, astfel încât rezultatul să fie unul cât mai natural și nu să ducă la o transformare totală a chipului unei persoane.

„Nu este despre a nu îmbătrâni, pentru că procesul acesta de îmbătrânire este unul firesc. Eu consider că atât timp cât nu intervenim într-un mod în care să părem nenaturale, totul este în regulă. Eu chiar încurajez asta.”,a precizat Oana Nicolau în cadrul ediției cu numărul 52 a emisiunii Ego Life.

Ego Life, ediția a 52-a
Ego Life, ediția a 52-a

Chirurg estetician: „Există frica de a arăta nenatural”

În același timp, medicul specialist în chirurgie platică, Matei Iordache, afirmă că românii și-au mai domolit apetitul pentru intervenții care produc rezultate nenaturale. Acum, din ce în ce mai multe persoane care intră în cabinetul unui chirurg plastician vor doar să arate mai odihniți. Ceea ce înseamnă că vor să își păstreze naturalețea trăsăturilor, dar în același timp chipul lor să arate mai luminos și mai plin de prospețime.

„În primul rând, un lucru foarte interesant, care este și un deziderat al nostru, este că pacienții vor să arate mai odihniți, ceea ce e un lucru foarte bun. Poate s-a exagerat în anumite momente cu chirurgia estetică sau cu procedurile de beauty și atunci există frica de a arăta nenatural.”, a declarat doctorul Matei Iordache în emisiunea Danei Săvuică.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante și trucuri despre frumusețe poți descoperi în ediția de luni a emisiunii Ego Life, difuzată pe www.ego.ro, dar și canalul de YouTube al emisiunii.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce conțin antiperspirantele din Lidl și Kaufland. Detaliul de pe etichetă pe care mulți îl...
Breaking News: Anamaria Prodan intervine în scandalul fraților Tate! Ce a putut să spună
A înnebunit de furie! Ce lovitură uriașă i-a dat Shakira lui Pique
De ce e bine să pui mălai în grădină, dacă stai la casă. Efectul este...
O mămică a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Ce...
“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea...
De ce să nu speli motorul mașinii la jet de apă. Greșeala care strică imediat...
ULTIMA ORĂ Femeie cu plăgi pe gât şi brațe, găsită în toaleta Aeroportului Otopeni
Nepotul lui Ilie Balaci, 5 săptămâni în comă. Lorena Balaci: «I-am spus lui Dumnezeu să...
Anca Țurcașiu, concurentă la „Te cunosc de undeva!”: „Nu-mi plac deloc travestiurile”. EXCLUSIV
Cine cântă, de fapt, melodia „Boschetar”/ „Dacă aș putea”. Vali Boghean recunoaște: „Mă hrănește și...
În viața Leilor, Capricornilor și a Peștilor se arată o reușită și mulți bani. Leii...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *