Ego Life, ediția a 62-a. Dana Săvuică, Monica Tatoiu și psihologul Radu Leca discută despre feminitate, arma secretă a femeilor. Cum și când să te folosești de ea VIDEO EXCLUSIV

Monica Tatoiu face dezvăluiri total neașteptate
Ego Life, ediția a 62-a. Dana Săvuică, Monica Tatoiu și psihologul Radu Leca discută despre feminitate, arma secretă a femeilor. Cum și când să te folosești de ea VIDEO EXCLUSIV

Ediția a 62-a a emisiunii Ego Life este despre feminitate. Dana Săvuică discută alături de Monica Tatoiu și psihologul Radu Leca despre femei, rolul lor în societate și cum ar trebui percepută feminitatea.

Dana Săvuică, despre femeile din ziua de azi: „Le facem deja pe toate”

Dana Săvuică începe discuția la Ego Life vorbind despre cum femeile s-au bătut cu pumnii în piept că sunt egale cu bărbații și au ajuns deja să le facă pe toate. În tot acest timp, a rămas și o latură mai întunecată, cea care le determină pe femei să adopte tot felul de măști.

„În societatea de astăzi, așa cum spuneam, noi ne batem cu pumnii în piept și spunem ca vrem să fim egale cu bărbatul. De fapt, le facem deja pe toate, dar în același timp există și latura asta așa mai întunecată, pe care încercăm să o ascundem, punând tot felul de măști pe față, în care teama cumva mai iese la suprafață și ori ne împiedică ori ne impinge să facem greșeli. Doamna Monica Tatoiu este foarte sinceră și debordează de optimism și de o atitudine așa cum ar trebui să aibă o femeie, ar putea să ne răspundă la întrebarea aceasta”, spune Dana Săvuică la Ego Life.

Monica Tatoiu, dezvăluiri neașteptate: „N-am fost feminină niciodată, îmi plăcea să stau cu băieții”

O persoană în măsură să vorbească despre acest subiect este Monica Tatoiu, care are o poveste impresionantă. În perioada școlii și a liceului vedeta susține că nu a fost deloc feminină, ci mai degrabă prefera să stea cu băieții și să facă activități de băieți. Abia apoi, după vârsta majoratului a descoperit feminitatea și și-a dat seama cum să compenseze ceea ce ea numea „defecte naturale”.

„Știți cum îmi spuneau mie în liceu? În liceu îmi ziceau purtătoare ilegală de sex pentru ca eram băiețoasă. Apropo de vulnerabilități. Eram băiețoasă pentru că tata când m-am născut i-a zis lu’ mama: „Uite ce urâtă e! Și e și fată!” (…) Mi-a zis mama. N-am fost feminină niciodată, îmi plăcea să stau cu băieții, niciodată nu m-au perceput, până pe la vreo 18 ani, ca și când aș fi feminină. Eu eram cu matematica, cu luat la bătaie, am jucat și baschet (…) eu cu feminitatea mai încet. Nu sunt nici mămoasă. Fiu-meu poate să vă spună. Am simțit că nu pot să intru în competiție cu alea de 16 ani aveau sâni, eu n-am avut… purtătoare ilegală de sex. Și atunci am găsit o altă formă de exprimare care sa compenseze defectele mele naturale”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Dana Săvuică, Monica Tatoiu și psihologul Radu Leca dezbat subiecte interesante pe tema feminității  în ediția a 62-a a emisiunii Ego Life, care se difuzează luni, de la ora 21:00, pe www.ego.roFacebook Ego.ro dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *