Ego Life, ediția a 74-a. Dana Săvuică și vloggerul Zaiafet, despre cum poți să îți construiești un canal de youtube de succes cu subiecte serioase

Află povestea unuia dintre cei mai apreciați vloggeri din România
Ego Life, ediția a 74-a. Dana Săvuică și vloggerul Zaiafet, despre cum poți să îți construiești un canal de youtube de succes cu subiecte serioase

EGO Life cu Dana Săviucă a ajuns la ediția cu numărul 74. În seara aceasta, invitat în platoul emisiunii este celebrul YouTuber Zaiafet, care a reușit performanța senzațională de a crește un canal furnizând doar informații de cultură generală. În epoca TikTok și shorts, Horia Sârghi, pe numele său real, a reușit să adune 204.296.833 de vizionări prezentând materiale lungi, de la 10 minute la peste 60 de minute. Care este secretul succesului său? Va mărturisi totul în ediția din această seară!

Vloggerul Zaiafet este invitat în emisiunea Ego Life, ediția cu numărul 74

Așa cum ne-a obișnuit de la o ediţie la alta, Dana Săvuică aduce în emisiunea Ego Life invitați de calitate, invitați de la care avem ce învăța cu adevărat și personalități cu povești impresionante de viață.

În ediția de miercuri, 16 august, va păși în platoul emisiunii unul dintre cei mai cunoscuși și apreciați YouTuberi de la noi din țară, Zaiafet sau Horia Sârghi, pe numele său din buletin.

Într-o perioadă care este guvernată de senzațional și fiecare conținut trebuie neapărat să aibă un titlu șocant, iată că el a reuşit să adune nu mai puțin de 204.296.833 de vizionări prezentând numai materiale lungi.

Unele au 10 minute, iar altele depășesc chiar și o oră. Care este reţeta succesului său? Rămâne să aflați toate detaliile în ediția cu numărul 74 a emisiunii Egi Life cu Dana Săviucă.

”M-am gândit să fac doar ce știu eu să fac și să găsesc un public. Nu vreau să schimb mentalitatea nimănui. Vreau doar să-mi fac meseria frumos.”, a spus Zaiafet.

Citește și Cât câștigă un tiktoker în România. Denis Matroș, creator de conținut: ”Un clip poate costa 500 de euro, în timp ce la alt influencer poate fi 1000 de euro” EXCLUSIV!

Zaiafet si Dana Savuica 1
Zaiafet si Dana Savuica

De ce ”Zaiafet”? Cum și-a ales Horia Sârghi numele

Horia Sârghi, cunoscut după numele canalului său de pe YouTube Zaiafet, a reușit să se facă cunoscut prin prisma clipurilor pe care le publică ale căror subiecte provin aproape în totalitate din carţi.

În cadrul emisiunii Ego Life, el spune că produce conţinut doar pentru o anumită nișă, cu toate astea se poate lăuda cu peste 800.000 de abonați. Dar oare ştiu ei cum şi-a ales vloggerul lor preferat numele de ”Zaiafet”?

”Am căutat un nume cu Z ca să fiu ultimul din lista de pe YouTube. Era bătaie pe primul loc și erau deja prea multe canale cu A.”, a spus Horia Sârghi.

Cum și-a ales conținutul, cum face faţă hate-ului, dar și alte subiecte interesante vor fi dezbătute în ediția de miercuri, 16 august, a emisiunii Ego Life, care se difuzează de la ora 20:00, pe www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Citește și Ce a aflat Dana Săvuică în urma unui test genetic: ”De-atunci am conștientizat că trebuie să merg să mă controlez” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *