Ego Life, ediția a 77-a. Dana Săvuică și Bella Santiago, adevărul crunt despre tatăl fiicei sale și actualul soț

Ce poveste de viață are celebra artistă
Ego Life, ediția a 77-a. Dana Săvuică și Bella Santiago, adevărul crunt despre tatăl fiicei sale și actualul soț

În ediția a 77-a a emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, invitată este Bella Santiago, o cântăreață apreciată, care s-a mutat în România de câțiva ani. Cu această ocazie oamenii pot afla povestea de viață, deloc ușoară, a artistei, dar și cum este traiul ei acum, de când locuiește aici.

Cine este Bella Santiago și cum a fost viața ei până să ajungă în România

Miercuri seara, de la ora 20.00, invitată în platoul emisiunii este Bella Santiago, o cântăreață filipineză stabilită în România, câștigătoarea X Factor 2018, finalista Românii au talent 2016 și Bravo, ai stil! sezonul 7. În plus, a fost și la Eurovision în 2019.

„Bella Santiago este numele de scenă. Numele meu adevărat este Resciebelle Barrios Santiago Grigore. Ar fi fost greu de reținut Resciebelle pentru că e lung și nu este obișnuit oamenilor. (…) Sunt din Filipine. Noi am fost foarte săraci. Eu nu am copilărit cum copilărește copilul meu acum. Eu am fost un copil care a învățat mult în viață. Mama m-a lăsat la bunica de când aveam cinci ani. Am învățat multe chestii de la bunica mea. Eu în loc să stau afară să mă joc cu copiii, stăteam cu bunica să fac curățenie în casă. Făceam și gheață… în Filipine făceam gheață, se pune într-un pastic și le vindeam. E căldură acolo și oamenii au nevoie de gheață. Nu am avut copilărie, a fost o copilărie mai grea. Relația cu bunica a fost frumoasă, dar este foarte strictă. Eu trebuia să mă trezesc dimineață. 7 era deja prea târziu pentru ea. Trebuia să ne trezim la 5:30 sau 6:00. Mă duceam la școală, da. La școală voiam mereu să fiu prima și studiam foarte mult”, a povestit Bella Santiago la Ego Life.

Ce s-a întâmplat cu tatăl fetiței Bellei Santiago: „Nu s-a mai întors”

Bella Santiago a devenit mamă la 22 de ani și avea planuri mari alături de partenerul ei de atunci. El lucra în armată, iar la un moment dat a fost nevoie să plece în Afganistan. De atunci nu l-a mai văzut și nici nu a mai primit vești de la el.

„El e un om foarte bun. Nu (n.r. nu a păstrat legătura). Fata mea avea o lună, a venit el de la un război, lucra în armată. A stat cu noi câteva zile și apoi a zis că se întoarce după o săptămână să ne vadă. Când a plecat… Plângea în mașină, mi-a povestit mama. După o săptămână nu am auzit nimic de la el, a trecut o lună, două, trei, un an, doi ani. Am așteptat… Nu s-a mai întors. Chiar am suferit foarte mult. Aveam 22 de ani. Noi aveam plan să ne căsătorim. Nu am putut pentru că nu s-a mai întors. Mama mi-a zis să merg mai departe, să fiu tare. Nu știm ce s-a întâmplat cu el. Până acum eu nu am mai auzit nimic de el”, a mărturisit Bella.

Acestea, dar și multe alte detalii neștiute din viața Bellei Santiago puteți urmări miercuri, de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *