Ego Life, ediţia a 8-a. Dana Săvuică şi invitaţii săi, Bogdan Nicolai şi Ana Silvia Nicolai, dezbat una dintre cele mai mari probleme ale părinţilor: Alegerea bonelor

Ajutorul oferit de bone, subiectul dezbătut în cea mai nouă ediție EgoLife.
Ego Life, ediţia a 8-a. Dana Săvuică şi invitaţii săi, Bogdan Nicolai şi Ana Silvia Nicolai, dezbat una dintre cele mai mari probleme ale părinţilor: Alegerea bonelor

În cea mai nouă ediție EgoLife, Dana Săvuică a dezbătut un subiect de mare interes, fenomenul bonelor filipineze. Ce este de făcut când ne dorim să petrecem câteva momente de relaxare fără cei mici? Îi lăsăm cu bonele sau este de preferat să-i luăm cu noi în fiecare vacanță? Dar ce este de făcut când vrem să jonglăm cu cariera și copilul?

Invitații Danei Săvuică sunt Ana Silvia Nicolai și Bogdan Nicolai. Bogdan este prezentator TV și radio, scenarist și prezentator al emisiunii „Live is fun” pentru AList. Soția lui a lansat recent cartea „Și cu bona cine stă?”, iar în cadrul emisiunii au dezbătut acest subiect de mare interes pentru părinți. De asemenea, în paginile cărții au vorbit și despre problemele pe care le-au întâmpinat ei cu bonele pentru copiii lor.

Ego Life, ediţia a 8-a

Ego Life, ediţia a 8-a – Ajutorul oferit de bone

Ana și Bogdan au doi copii și sunt puternic implicați în creșterea și dezvoltarea acestora. Totuși, în încercarea de a găsi persoana potrivită pentru a avea grijă de cei mici, s-au lovit de multe dificultăți. „N-am avut de ales.” A spus Bogdan, având amândoi un serviciu de la care nu puteau lipsi.

Foarte mulți părinți judecă acest lucru. Este bine să apelăm la o persoană străină care să ne educe copilul? Uneori este chiar necesar să găsim o persoană de încredere care să aibă grijă de copii.

„Este foarte important ca mamele să știe că dacă au nevoie de ajutor, trebuie să-l ceară. Nu este nicio rușine să ai bonă și nu trebuie să se simtă vinovate. Femeile au avut întotdeauna nevoie de ajutor.” , a spus Ana, din postura unei mame care a considerat absolut necesar ajutorul bonei. Cei doi nu au părinții aproape, de aceea varianta unei bone a fost cea mai bună.

De aproximativ trei ani, cei doi au reușit să găsească o bonă internă, pe care actualmente o consideră un membru din familie. „Am plecat mereu cu inima deschisă și am căutat fix ceea ce am găsit acum, un membru al familiei. Pentru că, dacă tratezi o bonă ca pe un angajat, întotdeauna va exista această barieră.” Este de părere Bogdan. „Dacă tratezi persoana respectivă ca și când face parte din familie, totul va fi minunat. Și copiii sunt atașați de ea. Este totul foarte frumos acum.”, a completat acesta.

Dar lucrurile n-au fost mereu așa. Ambii au fost stresați și copleșiți de problema creșterii copilului fără ajutor. „Dacă ar fi să dau un sfat cuplurilor care nu au un ajutor și au nevoie, să-și caute o bonă. Acest lucru ajută din toate punctele de vedere. Este foarte important pentru un cuplu tânăr să mai poată merge și seara la un film.” Este părerea lui Bogdan, completat de soția lui, Ana, deoarece stresul este uriaș. Ajutorul bonei este neprețuit atât pentru copii, cât și pentru viața de cuplu.

 

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *