Ego Life, ediția a 80-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Adda și psihoterapeutul Anca Maftei, despre carieră, perfecționalism și presiune. Cum ne gestionăm emoțiile

Cele trei discută despre dorința de a atinge perfecțiunea și presiune

Scris de: Daoud Andra

27 Sep. 2023

Ego Life, ediția a 80-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Adda și psihoterapeutul Anca Maftei, despre carieră, perfecționalism și presiune. Cum ne gestionăm emoțiile

Emisiunea Ego Life a ajuns la ediția cu numărul 80. Miercuri, 27 septembrie, Dana Săvuică le are invitate în platou pe cântăreața Adda și pe Anca Maftei, psihoterapeut. Cele trei discută despre emoții, presiunea pe care o simțim uneori când ne dorim să facem totul bine și dorința de a atinge perfecțiunea.

Adda și psihoterapeutul Anca Maftei sunt invitate în emisiunea Ego Life

Dana Săvuică și-a obișnuit telespectatorii ca în fiecare emisiune să aibă invitați cu povești de viață cât mai interesante, dar și experți care să le decodifice. Miercuri, 27 septembrie, în platoul Ego Life vin cântăreața Adda și psihoterapeutul Anca Maftei, pentru a discuta despre dorința de a atinge perfecțiunea într-un anumit domeniu și presiunea pe care o pun unele momente asupra noastră.

Adda a fost recent protagonista unui moment încărcat de emoție, dar și de tensiune. Artista a interpretat imnul național la un meci al echipei naționale de fotbal, iar după ce a ieșit de pe stadion, tremura de emoții. Ea povestește, în deschiderea emisiunii, de ce a simțit acele emoții atât de puternice.

”Una este să cânți la concerte piesele tale, cu care ești învățată de atâția ani și alta este să cânți imnul României, pe stadion, unde erau peste 40.000 de oameni. Am cântat și pentru mai mulți oameni, dar am cântat piesele mele… Și în momentul în care cânți imnul, dacă greșești o virgulă, o intonație, un cuvânt, vă dați seama ce isterie se întâmplă la nivel național. În momentul în care îl cânți trebuie să fie perfect”, a povestit Adda.

Ego Life, ediția a 80-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Adda și psihoterapeutul Anca Maftei, despre carieră, perfecționalism și presiune. Cum ne gestionăm emoțiile
Anca Maftei, Dana Săvuică și Adda

Despre emoțiile și presiunea pe care le simte Adda

Artista nu s-a ferit să recunoască faptul că, pe măsură ce a devenit mai cunoscută, a început să pună din ce în ce mai multă presiune asupra ei.

”Eu pun mai multă presiune pe mine, dar și oamenii au așteptări mai mari de la mine. Cumva nouă nu ne este permis să greșim și acel posibil val de critici, hate și așa mai departe este la un click distanță. La începutul carierei era cumva mai permis să greșești. (…) Perfecționismul ăsta al meu care este toxic îmi dă bătăi de cap”, a mărturisit cântăreața, în emisiunea Danei Săvuică.

Citește și: Dana Săvuică, detalii inedite despre iubitul ei. De cât timp formează un cuplu: “Face parte din viața mea!” VIDEO EXCLUSIV

”E important să acceptăm că noi suntem multilateral dezvoltați, suntem ca o floare cu o multitudine de petale. Toate aceste petale sunt fațete ale noastre care au două roluri: primul rol este de protecție și al doilea rol este cel în care se absoarbe toată durerea, tot stresul, toate dificultățile”, explică, la rândul său, psihoterapeutul Anca Maftei.

Acestea și alte discuții interesante despre emoții, acceptare, dorința de a fi perfect și cum ținem sub control toate aceste stări poți urmări în emisiunea Ego Life, de miercuri, 27 septembrie. Emisiunea se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *