Ego Life, ediția a 81-a. Dana Săvuică și invitații săi, Teo Trandafir și Mihai Hînda, despre începuturi și drumul spre succes. A renunțat vedeta la televiziune?

Teo Trandafir și Mihai Hînda vin în platoul EGO Life miercuri, 25 octombrie
Ego Life, ediția a 81-a. Dana Săvuică și invitații săi, Teo Trandafir și Mihai Hînda, despre începuturi și drumul spre succes. A renunțat vedeta la televiziune?

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică îi are ca invitați pe Teo Trandafir și Mihai Hînda. După cum se știe deja cei doi lucrează împreună de mai bine o lună de zile la postul Radio Impuls, acolo unde fac o treabă foarte bună. Astăzi, însă, cele trei vedete vor discuta despre începuturi, despre drumul spre succes și multe altele.

Ego Life, ediția a 81-a. Teo Trandafir face dezvăluiri în emisiunea Danei Săvuică despre carieră

Teo Trandafir nu are nevoie de niciun fel de prezentare. În vârstă de 55 de ani, este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune din România.

În vara acestui an, însă, vedeta a rămas fără emisiunea de la Kanal D, după ce aceasta a fost oprită brusc de conducerea de la Kanal D. Însă, luna trecută, moderatoarea s-a întors în media, dar de data aceasta la radio.

Astfel, fanii ei o pot asculta la Radio Impuls, acolo unde prezintă emisiunea ”Bară la bară”, alături de Mihai Hînda. Astăzi, cei doi sunt invitații Danei Săvuică. În cadrul emisiunii Ego Life, Teo Trandafir vorbește despre podcasturile din România. Iată de ce refuză vedeta să participe la astfel de proiecte.

Teo Trandafir și Mihai Hînda, la Ego Life
Teo Trandafir și Mihai Hînda

”Am fost invitată la toate podcasturile posibile și imposibile, dar mi se pare logic să te duci rar, pentru că tu, de fapt, ai o singură viață. Oamenii vor să afle lucruri despre viața ta și nu poți să spui tot timpul aceleași lucruri.

Și dacă le-ai spus o dată, faci o pauză ca să mai faci alte lucruri, după care te duci la următorul. Dacă te duci din două în două săptămâni, nu prea mai ai ce zice”, spune Teo Trandafir.

Citește și Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre întoarcerea în televiziune. Când revine pe micile ecrane!

Care a fost primul loc de muncă al lui Teo Trandafir

Tot în cadrul emisiunii moderate de Dana Săvuică, îndrăgita vedetă de televiziune, cu o carieră uriașă în spate, de aproape trei decenii în serviciul mass-media, a mărturisit că primul ei job a fost de vânzător.

”Primul meu job a fost de vânzător. Vindeam bilete la o agenție de turism, prima din România făcută de niște francezi. Aceștia căutau vorbitori de limba franceză și pe mine m-au luat pentru că făceam asta.

Acolo veneau tot felul de francezi care îmi cereau ba bilete de avion, ba bilete de odihnă și tratament. După asta, am plecat la un post de radio, unde am fost secretar dactilograf, făcător de cafele și eliberator de adeverință de serviciu și într-o bună noapte a trebuit să fac prima mea reclamă”, povesteşte zâmbind Teo Trandafir.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii. În fiecare zi de miercuri, Dana Săvuică vă așteaptă cu invitați numai unul și unul și subiecte interesante pe diverse teme de interes.

Citește și De ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Bursucu. A fost marea absentă. Imagini spectaculoase cu mirii, invitații și tortul de 8 etaje FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *