Ela Crăciun, despre iubirea de sine. Ce impact mare a avut prima sarcină asupra vedetei: „Mă trezeam dimineața, mă uitam în oglindă și plângeam” EXCLUSIV

Ela Crăciun se bucură de trei micuți, Alex, Alesia și Nicholas
Ela Crăciun, despre iubirea de sine. Ce impact mare a avut prima sarcină asupra vedetei: „Mă trezeam dimineața, mă uitam în oglindă și plângeam” EXCLUSIV

În ultima vreme, în urma discuției despre celulită și vergeturi, poate că ar trebui să ajungem cu toții la ideea de iubire de sine și acceptare. Ela Crăciun ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că impactul schimbării corpului său a fost dur în prima sarcină, pe când avea 23 de ani. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, vedeta a învățat să accepte aceste mici semne și să fie împăcată cu modul în care arată. Mai mult, ea a punctat că nu ar trebui să ne mai raportăm așa de mult la exterior, ținând cont că pozele de pe social media nu arată realitatea.

Ela Crăciun, despre prima sarcină: „Mă trezeam dimineața, aveam burta mare și mă uitam în oglindă ca să văd ce vergeturi mi-au mai apărut”

Îndrăgita vedetă de la Antena 3 ne-a explicat că a rămas cu numeroase vergeturi după prima sarcină, care s-au accentuat la următoarele două. Ea se bucură de trei micuți, Alex, Alesia și Nicholas. Când se pregătea să îl aducă pe lume pe primul ei copilaș, impactul a fost unul destul de dur. Totuși, Ela Crăciun,  aflată la lansarea noilor produse de skincare ale unui brand cunoscut de frumusețea, ne-a explicat că a reușit să facă pace cu silueta ei.

Ela, în ultimul timp s-a deschis o discuție care are legătură cu celulita și cu vergeturile. Aș vrea să știu care este părerea unei mămici cu privire la acest lucru.

Ela Crăciun: Să știi că eu am celulită, am vergeturi de la prima sarcină. Aveam 23 de ani, m-am îngrășat 20 de kilograme când am fost însărcinată cu Alex. Pe vremea aceea nu existau foarte multe uleiuri, creme, cum sunt acum. Totuși, aveam grijă de mine, mă dădeam cu ulei de migdale dulci, care era la modă. Mă trezeam dimineața, mă uitam în oglindă și plângeam când vedeam că pe burtă îmi mai apărea câte o vergetură. Până la finalul sarcinii am ajuns să fiu plină de vergeturi. Bineînțeles, la a doua și a treia sarcină s-au accentuat. Acesta este motivul pentru care eu, în acest moment, port numai costume de baie întregi.

„Trebuie să învățăm să ne acceptăm așa cum suntem”

Ela Crăciun: Nicholas mă întreabă: „Dar ce ai aici? Te-ai lovit?”. Eu îi spun: „Nu, mami. Acestea sunt niște semne de când voi erați în burtica mea.” Le-am făcut o poveste foarte frumoasă. Nu pot să spun că îmi urăsc semnele sau că nu îmi place de mine. Acestea sunt, între ghilimele, amintirile sarcinilor pe care le-am purtat. Da, am încercat foarte multe aparate și tratamente, dar nu pot să zic că l-am găsit pe cel minune, care să le șteargă cu buretele. S-au mai diminuat între timp. Până la urmă, aceste vergeturi se fac și dacă nu ești însărcinată. Poți să crești foarte rapid și sunt adolescente care cresc repede și rămân cu vergeturi pe picioare. De asemenea, poți să te îngrași și să ai vergeturi. Este, până la urmă, un lucru normal dacă învățăm să îl acceptăm. Trebuie să învățăm să ne acceptăm așa cum suntem.

La prima sarcină aveai 23 de ani. Impactul nu a fost mare?

Ela Crăciun: Ba da, impactul a fost destul de dur. Mă trezeam dimineața, aveam burta mare și mă uitam în oglindă ca să văd ce vergeturi mi-au mai apărut. Erau vergeturile mov la început și efectiv plângeam. Nu am avut ce să le fac. Eu sunt împăcată cu mine, știu că am făcut tot ce am putut, doar că, până la urmă, calitatea pielii nu este cea mai bună. De fapt, vergeturile se fac în funcție de calitatea pielii.

Ela Crăciun, despre iubirea de sine
Ela Crăciun

Vreau să știu dacă este adevărat că, cu cât înaintăm în vârstă, începem să ne descoperim și să ne iubim mai mult.

Ela Crăciun: Cu cât înaintezi în vârstă înveți să te accepți, să îți iubești toate părțile corpului, înveți să fii mai blând cu tine. Cred că, de fapt, aceasta este o parte importantă pe care ar trebui să o facem, să fim mai blânzi cu noi. Ne uităm în oglindă și nu ne spunem niciodată că arătăm bine, ne uităm la defecte mai întâi. Niciodată nu încercăm să vedem mai întâi lucrurile frumoase la noi.

Nu crezi că este greșit că, uneori, ca femei, ne gândim la ce o să zică partenerul dacă ni se schimbă aspectul fizic?

Ela Crăciun: Nu știu dacă ne raportăm prima oară la partener, ci la exterior. Social media, de exemplu, nu este un factor pozitiv. Îți faci un story, pui un filtru, nici nu mai știi cine ești, cum arăți cu adevărat. Vezi poze retușate și îți dorești acel ideal pe care foarte mulți poate că nu îl au și îl obțin doar cu ajutorul unor aplicații. Vrei și tu să fii cum sunt fetele de pe Instagram.

Totuși, cum a fost la tine? Sunt sigură că, la un moment dat, toate mergem la parteneri pentru a-i întreba dacă observă că ne-am schimbat din punct de vedere fizic.

Ela Crăciun: Cred că aici depinde foarte mult de firea bărbatului de lângă tine. Soțul meu mi-a spus în anumite momente: „Uite, cred că te-ai cam îngrășat, nu mai arăți chiar atât de bine.” Dar, atunci când lucrurile țineau doar de mine și puteam să controlez farfuria cu prăjituri, poate că da, era și de datoria lui să vină și să îmi spună blând. Atenție, eu eram, în primul rând, nemulțumită de mine. Eu spuneam că nu am cu ce să mă îmbrac și toate lucrurile mi-au rămas mici. Eu dădeam tonul. El a fost foarte blând, însă niciodată nu mi-a spus că am vergeturi. Respectivele vergeturi vin de la copiii noștri, este ceva natural.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.