Elena Băsescu, apariție rară. Cum s-a afișat fiica fostului președinte al țării, după ce s-a spus că a exagerat cu operațiile estetice

Cea mai recentă fotografie cu Elena Băsescu. Cum arată acum
Elena Băsescu, apariție rară. Cum s-a afișat fiica fostului președinte al țării, după ce s-a spus că a exagerat cu operațiile estetice

În perioada recentă au apărut informații conform cărora Elena Băsescu și-ar fi făcut mai multe intervenții estetice la nivelul feței. Acum, Elena Băsescu a publicat o fotografie cu ea, iar oamenii au putut vedea realitatea. Cum arată fiica fostului președinte la 42 de ani?

Elena Băsescu, apariție rară. Ce imagine a publicat pe rețelele de socializare

Elena Băsescu are 42 de ani și a adus pe lume trei copii. De-a lungul timpului fiica fostului președinte a fost atentă la felul în care arată, motiv pentru care nimeni n-ar zice că a fost însărcinată de trei ori. S-a vorbit însă în presă și despre anumite intervenții estetice. Ei bine, Elena Băsescu a postat o fotografie și le-a arătat oamenilor cât de “schimbată” e în realitate.

Dat fiind faptul că Elena Băsescu nu postează foarte des fotografii cu ea în mediul online, aceasta a venit ca un răspuns pentru fanii ei. Cu toții au putut vedea realitatea. Fiica fostului președinte s-a fotografiat în mașină, în timp ce se afla la volan. Gurile rele spun că ar fi apelat prea mult la estetician sau că ar folosi filtrele de înfrumusețare ale aplicației de Instagram.

Elena Băsescu are 42 de ani
Elena Băsescu are 42 de ani

Ce intervenții și-ar fi făcut Elena Băsescu de-a lungul timpului

Elena Băsescu este adepta intervențiilor estetice de mulți ani. De-a lungul timpului și-a făcut operație la nas, și-a injectat colagen în buze și și-a tatuaj sprâncenele. Potrivit informațiilor apărute în presă și-ar fi făcut o intervenție și la nivelul pomeților, acolo unde și-ar fi injectat anumite substanțe pentru a-i contura mai bine. De asemenea, pe lângă intervenții, Elena Băsescu face și mult sport și are grijă de silueta sa.

Elena Băsescu își crește singură cei trei copii: „Noi, femeile, suntem făcute să naștem”

Elena Băsescu are trei copii, cu doi bărbați. Pe Sofia și pe Traian, de 8 ani și 10 luni, respectiv 7 ani, din relația cu Bogdan Ionescu, iar pe Anastasia, de 4 ani, din relația cu Cătălin Tomată.

“Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a spus Elena Băsescu în cadrul unei emisiuni TV despre faptul că îi crește singură pe cei trei copii ai săi.

Recent însă, Elena Băsescu și-ar fi refăcut viața sentimentală și ar fi fost surprinsă alături de un fost politician. Potrivit cancan.ro, bărbatul este căsătorit, însă nu mai formează un cuplu cu soția sa, ci locuiesc separat.

6 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.