Elena Merişoreanu a avut o ambiţie uriaşă. Cum a slăbit 15 kilograme

Elena Merișoreanu a ținut un regim special, sănătos care a ajutat-o să slăbească. Dieta pe care a urmat-o este la îndemâna oricui.
Elena Merişoreanu a avut o ambiţie uriaşă. Cum a slăbit 15 kilograme

Elena Merişoreanu arată că se poate, dacă vrei să slăbești. După sărbători, solista s-a apucat să țină o dietă specială la recomandarea medicilor.

Aceasta are niște probleme cu picioarele și medicii i-au recomandat să mai slăbească, pentru a reuși să amelioreze problemele de natură medicală. Dacă nu urma aceste indicații, risca să nu mai poată merge, deoarece grăsimea i-a coborât spre picioare și problemele se puteau agrava. Pentru a evita alte neplăceri, Elena Merișoneanu s-a apucat de dietă, dar și de mișcare.

Acum și-a schimbat radical regimul alimentar și a inclus în alimentația ei foarte multe fructe și legume.

„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.”, a spus Elena Merișoreanu, pentru Click.

Elena Merişoreanu arată că se poate. Ce dietă urmează

Pentru a respecta recomandările medicilor, solista mănâncă foarte multe salate, zarzavaturi și supe preparate chiar de ea. Mănâncă mai puțină carne și încearcă să se miște cât mai mult. Se plimbă mai mult prin curtea case, pentru a face pași și pentru a ajuta mobilitatea picioarelor.

”Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună”, a mai zis ea.

Cântăreața de muzică populară a declarat recent la o emisiune că de-a lungul timpului a încercat mai multe diete. Din păcate, însă, nu toate au dat rezultate. Așa că, a reușit să slăbească aproximativ 15 kilograme cu alimente care se găsesc peste tot.

Îndrăgita solistă este căsătorită de peste 40 de ani. Aceasta are o familie foarte frumoasă și numeroasă. Elena Merișoreanu are două fete, care i-au dăruit patru nepoţi. Anul trecut, cântăreața a participat la concursul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzuat de Pro Tv. Acolo a rezistat eroic celor mai grele condiții din junga africană.

sursa foto: Facebook.com

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
8.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *