Elena Merișoreanu, despre secretele unei căsnicii lungi. Ce sfat prețios i-a oferit mama ei la cununie: „A venit cu o cutie mare şi mi-a spus: Te rog să o deschizi acum!” EXCLUSIV

Elena Merișoreanu și soțul ei sunt căsătoriți de mai bine de jumătate de veac. Cum au reușit să treacă peste greutăți și să rămână împreună
Elena Merișoreanu, despre secretele unei căsnicii lungi. Ce sfat prețios i-a oferit mama ei la cununie: „A venit cu o cutie mare şi mi-a spus: Te rog să o deschizi acum! EXCLUSIV

Elena Merișoreanu se bucură de o familie superbă și o căsnicie lungă. Aceasta ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum poate un mariaj să reziste o perioadă îndelungată. De asemenea, îndrăgita interpretă de muzică populară ne-a dezvăluit ce sfat i-a oferit mama sa, chiar în ziua cununiei.

Elena Merișoreanu: „Când ieși de la cununie îți presară numai petale de trandafiri, însă mai sunt și spini”

Cântăreața ne-a explicat că trebuie să existe toleranță într-o căsnicie, mai ales atunci când se întemeiază o familie și apar copiii. Este necesar ca unele probleme să fie ocolite, căci nu totul este doar lapte și miere, ca la începutul relației. Întrebată cum a reușit să aibă o căsnicie așa de lungă, Elena Merișoreanu a răspuns:

„Aproape 50 de ani de căsnicie, ce să mai. Am nepot de 28 de ani, de 26 de ani, de 11 ani, de 9 ani. Totul în viață se mai trece cu vederea. Când ieși de la cununie îți presară numai petale de trandafiri, însă mai sunt și spini, iar dacă nu știi să îi ocolești, te înțepi rău. Într-o căsnicie trebuie să fii tolerant, mai ales atunci când apar și copiii. Există greutăți și probleme. Eu mereu mă întâlnesc cu fete tinere și le spun: „Sunt mai multe divorțuri decât nașteri!”. Prea repede se plictisesc și renunță la căsnicie.”

Ce sfat i-a oferit mama ei la cununie

Elena Merișoreanu a primit un cadou inedit de la mama ei, chiar în ziua cununiei. Femeia care i-a dat viață a venit cu o cutie mare, în care se afla o trăsură cu 4 cai și o prințesă. După ce i-a oferit darul, aceasta i-a explicat cum trebuie să fie, de fapt, o căsnicie.

„Într-o căsnicie trebuie să fii foarte cumpătat. Mama mea, femeie simplă de la țară, cu 4 clase, a venit în București când m-am măritat, țin minte că am făcut cununia în sectorul 1. A venit cu o cutie mare, ca să îmi facă un cadou, iar eu am pus-o într-o altă parte. Mi-a spus: „Te rog să o deschizi acum!”. Când am deschis cutia, se afla acolo o trăsură cu 4 cai și o prințesă care ținea hățurile. Mi-a zis: „Așa este căsnicia, dacă nu știi să ții hățurile se duce în derivă și se destramă foarte repede!”. Trebuie să asculți uneori și de cei bătrâni.”

„Anumite chestiuni pot să fie trecute cu vederea”

Îndrăgita interpretă de muzică populară consideră că anumite lucruri pot să fie trecute cu vederea într-o căsnicie. Cu toate acestea, ea nu este de acord cu violența domestică sau cu alte probleme care nu ar trebui să intervină într-o familie.

„Nu sunt de acord cu bătaia sau cu ideea de a tolera lucruri care nu sunt decente într-o familie. Totuși, anumite chestiuni pot să fie trecute cu vederea. Eu le spun celor tinere, care au și copii: „Fetelor, vă găsiți dragoste pentru voi, dar copiii? Dacă tatăl lor nu este aproape de micuți, credeți că un om străin o să fie mai bun?”. De multe ori îmi zic că am avut dreptate. Bărbatul nu este proprietatea nimănui, iar femeia nu este proprietatea bărbatului.”

Ce sfat are Elena Merișoreanu pentru cuplurile tinere

De asemenea, Elena Merișoreanu consideră că, după venirea copilului pe lume, partenerii nu trebuie să uite unul de celălalt. Cântăreața susține că soțul și soția trebuie să doarmă împreună pentru ca relația să nu se răcească:

„Bărbații sunt mai rău decât copiii. Vor să fie drăgălășiți și băgați în seamă. Tinerii nu înțeleg un lucru. Mamele după ce nasc și au un copil, își arată o dragoste imensă față de micuț și este normal să fie așa. Totuși, bărbații se separă și dorm separat. De aici se răcesc categoric relațiile. Copilul trebuie să fie lăsat să doarmă singur, că de asta acum sunt aparate în care se aude și când respiră, dar și când tușește (râde).”

Ce spune despre începutul căsniciei

Elena Merișoreanu a avut cuvinte de laudă de spus la adresa partenerului său. Aceasta a mărturisit că alesul ei nu a neglijat-o niciodată. Deși au existat și anumite neplăceri, cei doi au reușit să treacă mereu peste probleme:

„Am avut și neplăceri, dar am trecut peste. Soțul meu nu m-a neglijat și a avut grijă de casă, de copii. Eu am plecat și o jumătate de an, pe vremea lui Nicolae Ceaușescu cântam afară, plecam prin turnee.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *