Elena Udrea face bani și din arest. Cu cât se vinde un apartament construit de firma sa

Elena Udrea se află în arest, în Bulgaria, de pe data de 7 aprilie.
Elena Udrea face bani și din arest. Cu cât se vinde un apartament construit de firma sa

Elena Udrea face bani și din arest. Fostul Ministru al Turismului a scos la vânzare mai multe apartamentente dintr-un ansamblu rezidențial situat în Cluj-Napoca. Însă prețurile scăzute ale imobilelor, comparativ cu celelalte apartamente din oraș, ne-ar putea duce cu gândul la faptul că fostul politicinan a ajuns la fundul sacului și vrea să le vândă cât mai repede. Iată cu cât se vinde acum un apartament construit de firma la care Elena Udrea și partenerul său, Adrian Alexandrov, sunt acționari principali.

Elena Udrea face bani și din arest

Vineri, la Sofia, a avut loc ultimul termen al procesului de extrădare a Elenei Udrea și tot în această zi, după ora 17:00, fostul ministru al Turismului a aflat și decizia instanției, va fi extrădată în România.

Între timp, se pare că sentința de 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, primită în luna aprilie, a determinat-o pe Udrea să își schimbe viziunea inclusiv asupra propriilor afaceri. Astfel, în încercarea a de a vinde cât mai repede apartamentele pe care le construiește firma la care ea și partenerul ei Adrian Alexandrov sunt acționari principali, Elena Udrea a micșorat drastic prețul acestora.

Cât costă apartamentele construite de firma Elenei Udrea

Spre exemplu, un apartament cu o cameră, de 37,91 mp, se vinde cu doar 63.800 de euro, de două ori mai ieftin decât alte locuinţe similiare scoase la vânzare în Cluj. De asemenea, un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă construită de 41 mp, scos la vânzare prin intermediul unei agenţii imobiliare se vinde cu 70.000 de euro, scrie Adevărul.ro.

„RE/MAX va propune spre vânzare un apartament de 2 camere decomandate situat într-un complex rezidențtial deosebit, Transilvania Smart City, care se dezvoltă în zona Selgros, aproape de aeroport și de zonele de interes ale orașului. Apartamentul are o suprafață utilă de 41.42 mp și dispune de o terasă de 16.98 mp, fiind situat la etajul 10 al unui imobil, având regimul de 2S+P+11E+1Er. Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde un dormitor, o bucătărie și living open space, o baie, și un hol”, se precizează în anunţul respectiv.

În complexul despre care se spune în anunț că este „cel mai mare proiect rezidenţial SMART din Sud-Estul Europei”, Udrea și partenerul ei mai vând și un apartament cu 3 camere, cu o suprafață utilă de 70 mp cu 120.000 de euro.

„Vă propunem spre vânzare un apartament de 3 camere decomandate situat într-un complex rezidenţial deosebit, Transilvania Smart City care se dezvoltă în zona Selgros, aproape de aeroport şi de zonele de interes ale oraşului. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 70.39 mp şi dispune de o terasă de 35.51 mp, fiind situat la etajul 9 al unui imobil, având regimul de 2S+P+11E+1Er. Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde 1 dormitor, o bucătărie şi living open space, 1 baie, şi 1 hol”.

Facilitățile SF ale complexului rezidențial

Prețurile sunt foarte scăzute comparativ cu piața imobiliară din zonă și facilitățile de care dispune complexul rezidențial. Conform prezentării oficiale, cei care vor locui în ansamblul respectiv vor beneficia de livrări la domiciliu cu ajutorul dronelor, heliport, staţii pentru încărcat maşini electrice, concierge şi staţie pentru drone, potrivit sursei citate.

În plus, din cartier se va putea ajunge la Aeroportul Internaţional Cluj cu o telegondolă. De asemenea, proiectul mai prevede şi amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa şi piscină interioară şi exterioară. Nu în ultimul rând, cartierul va avea propriul sistem de pază, monitorizare şi supraveghere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.4 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *