Elena Udrea, transportată de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat în închisoare

Elena Udrea s-a simțit rău joi dimineața

Scris de: Daoud Andra

03 Nov. 2022

Elena Udrea, transportată de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat în închisoare

Elena Udrea ar fi ajuns de urgență la spital. Fosta politiciană era încarcerată la Penitenciarul Târgșor de câteva luni, iar joi dimineața a avut nevoie de îngrijiri medicale. Surse din cadrul Administrației Penitenciarelor au confirmat că fostul ministru a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la Uniteatea de Primiri Urgențe a spitalului din Ploiești.

Elena Udrea a ajuns de urgență la spital

Elena Udrea a avut nevoie de îngrijiri medicale joi dimineață. În timp ce se afla la plimbare în curtea închisorii, Udrea ar fi început să se simtă rău, potrivit unor surse din cadrul penitenciarului, citate de Playtech.ro. Fosta politiciană a primit primul ajutor chiar în curtea închisorii, după care a fost trimisă de urgență la spital la Ploiești. Contactată de reporterii Playtech, avocata lui Udrea nu a dorit să dea detalii despre starea de sănătate a clientei sale.

„Fiecare are problemele sale medicale, dar nu cunoaștem de ce a ajuns azi la UPU… am luat deja legătură cu familia ei, fiindcă în primul rând un membru al familiei o poate vizita în aceste condiții.”, a precizat avocata Silvia Uscov, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Până în prezent nu se știe în ce stare se află Elena Udrea, nici de ce i s-a făcut rău. Fosta politiciană se află în penitenciar din vară și are de ispășit o pedeapsă de șase ani de închisoare cu executare. În momentul în care s-a dat verdictul, Udrea a încercat să fugă din țară și să ajungă în Grecia. A fost prinsă însă în timp ce încerca să treacă granița din Bulgaria către Grecia, prin vama Kulata.

Udrea a ajuns în arestul poliției din Bulgaria, unde a petrecut aproape două luni înainte de a fi extrădată. Fostul ministru al Turismului a ajuns apoi la penitenciarul de femei de la Târgșor, unde își ispășește pedeapsa.

elena udrea de urgenta la spital
Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, joi dimineață

Elena Udrea ar fi slăbit foarte mult în închisoare

La scurt timp după ce a fost încarcerată, au apărut zvonuri cu privire la starea de sănătate a Elenei Udrea. S-a spus inclusiv că fostul ministru refuză să mănânce și că ar fi slăbit peste 10 kilograme într-un timp foarte scurt. Liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSNAP), Cosmin Dorobanțu, a lămurit, la vremea respectivă, situația în care se afla Udrea.

„Elena Udrea nu a fost niciodată în situația de refuz de hrană, cum o numim noi. De asemenea, pot să vă spun că primește hrana zilnică asigurată de penitenciar, în regim de penitenciar. În plus, medicul unității trece potrivit programului să o viziteze sau la dorința ei, așa cum procedează cu oricare alt deținut, de altfel. Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme”, a precizat Cosmin Dorobanțu pentru impact.ro.

1 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.