Elvira Deatcu nu este pregătită să se despartă și de fiul cel mic. ”La liceu nu va pleca în altă țară”. Cum se înțelege actrița cu iubitele băieților ei VIDEO EXCLUSIV

Filip este mult mai atașat de mama lui decât Luca

Actrița Elvira Deatcu are doi băieți, pe Luca, student la o facultate din Milano și Filip, care se pregătește să intre la liceu. Extrem de atașată de ei, intepreta inspectoarei Olivia din serialul ”Clanul”, s-a despărțit cu greu de fiul cel mare, însă a acceptat ca acesta să urmeze o universitate în afara țării. Nu de aceeași părere este și atunci când vine vorba de mezinul familiei. Cel puțin nu la această vârstă. Elvira Deatcu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nici nu concepe ca Filip să plece deocamdată de acasă.

Unde poate fi văzută Elvira Deatcu în această perioadă

Între filmările pentru seriale și spectacole de teatru, Elvira Deatcu joacă cel mai important rol din viața ei, cel de mamă. În această perioadă viața ei este cu atât mai agitată cu cât fiul cel mic se pregătește de admiterea la liceu.

”Jucăm la Teatrul Odeon până pe 10 iulie și, culmea, este plină sala. Deci totuși nu a plecat toată lumea în vacanță. Este minunat că vin oamenii. Încă suntem în activitate la Odeon, avem filmări, suntem în timpul filmărilor pentru serial, depundem dosare pentru că am dat Capacitatea”, ne-a declarat Elvira Deatcu, care nici nu vrea să audă de vreun scenariu în care mezinul familiei să se înscrie la un liceu din afara țării.

”La liceu nu va pleca în altă țară, va rămâne acasă. Pentru că nu vreau eu. Vreau să fiu cu ochii pe el. E încă o perioadă de formare și pentru suflețel. E bine să-l mai ții aproape. Eu mă tem. Aplaud inițiativa altor părinți care sunt mai temerari și își lasă copiii să plece la 14 ani, dar eu mă tem. Mă tem și dacă îl am aici lângă mine. Oricum am zis că a trebui să vizitez un psiholog din când în când pentru că mă panichează gândul”.

Ce relație are actrița cu cei doi băieți

Pentru actriță este extrem de important să-l aibă sub supraveghere pe Filip, mai ales că este la vârsta la care nu este capabil să-și asume singur toate deciziile.

”Când sunt mici deții controlul, total. Tu hotărăști și ce haine să-și pună, ce să mănânce, unde să meargă și ce să facă cât să stea. Deja, de la vârsta asta preadolescenței nu mai ești într-un control total și pe mine asta mă termină psihic. Copiii mă ceartă pe rând, mă rog, cel mare să zicem că mai are dreptul, dar cel mic mă enervează foarte tare că mă ceartă, că n-am încredere în el. Nu este vorba de încredere, dar trăim într-o lume nebună, lucrurile sunt mult schimbate în rău după părerea mea și mi se pare normal să fiu temătoare. Te rogi la Dumnezeu ca tot ce ai sădit în toți anii ăștia să releveze și să-l ajute în momentele de cumpănă să ia deciziile corecte. Dar nu pot să spun că nu mă tem”, ne-a mai povestit actrița, recunoscând în același timp că se numără printre acele mame care, la al doilea copil, își schimbă din atitudine.

”Explicația este simplă. Serios. Îmbrătânesc părinții. Nici eu nu mai am atâta energie cât aveam când era Luca de vârsta lui Filip. Luca mă ceartă, râde, mă ia peste picior și îmi zice că la el nu aș fi zis niciodată vreo chestie sau că sunt cu Filip mai permisivă. Mă rușinez că are dreptate. Cel mic mustăcește. Ei sunt altfel, sunt alte generații”.

Citește și Modul inedit în care Elvira Deatcu și-a cerut soțul în căsătorie: „Așa s-au făcut cărțile”. Ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă VIDEO EXCLUSIV

”Am fost mai puțin prezentă în viața școlară a lui Filip”

Pe de altă parte, Filip este mult mai atașat de mama lui decât Luca, băiatul cel mare al actriței.

”Una peste alta avem o relație foarte bună în continuare și încă mă ascultă și știu că este o rătăcire care durează niște ani. Pe la 17 ani se reîntorc la părinți și apleacă urechea la sfaturile părinților. Acum o perioadă în care se caută și ei”, ne-a mai declarat actrița, recunoscând faptul că totul se întâmplă și datorită faptului că a avut și un program mai încărcat pe perioada copilăriei lui Filip.

”Am fost mai puțin prezentă în viața școalară a lui Filip pentru că mi-am pierdut din energie. Poate că am și fost mai ocupată, habar nu am, nu îmi dau seama, dar așa este. Se zice că al doilea care vine în familie este într-un exces de tandrețe față de părinți cumva vrea să-și dovedească că își merită locul în familia aia. Într-adevăr Filip este mai drăgăstos, încă îmi spune că mă iubește, mă pupă. Este mai pupăcios”.

„Amândoi merg cu noi în vacanță în continuare”

Oricât de mult ar încerca adolescentul să-și convingă mama că merită să-i acorde încredere, Elvira Deatcu nici nu concepe să-l piardă din ochi, nici măcar pentru câteva zile. Așa că, nici nu se pune deocamdată problema ca Filip să plece cu gașca lui în vreo vacanță, ci doar alături de familia lui.

”Cu ce bani poate el să plece în vacanță dacă nu îi dă maică-sa? N-a strâns. Stai liniștită că nu este așa o libertate financiară la noi în casă. Este monitorizat totul. Îi dau, dar nu vreau să depășim nici să nu o luăm razna. E suficient că avem obsesia unor anumitor branduri la teniși de baschet. Ar trebui să avem totuși o limită”, a mai povestit actrița, care însă are grijă să ia cu ei și iubitele băieților săi ca aceștia să nu se simtă chiar singuri. ”Amândoi merg cu noi în vacanță în continuare. Le place, se distrează. Le plătesc la amândoi. Am luat și iubitele în vacanță. Sunt o soacră minunată”.

Mai mult decât atât, actrița din serialul ”Clanul” le-a transmis copiilor săi că nu au doar drepturi, ci și îndatoriri pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit.

”Îi dau lucruri de făcut. La noi în casă este întotdeauna ordine. Când vine doamna la curățenie să ne ajute ea nu are de pus nimic la loc. El își spală vasele. Pentru că am făcut niște crize de-a lungul timpului și i-am ordonat. Le-am zis că sunt trei, totuși nu este normal, pentru că nu m-au câștigat la belciuge. Când vin seara de la spectacol, și asta se întâmplă la 22:30, nu e plăcut să găsesc tăvile și farfuriile împrăștiate. Așa că am făcut câteva crize dar a funcționat”, a mai povestit amuzată Elvira Deatcu pentru EGO.ro.

Citește și Elvira Deatcu și Carmen Tănase, despre secretul unei prietenii de 30 de ani: „Ne-am și certat. Nu am vorbit mai multe zile.” Gestul pe care îl fac de fiecare dată pentru a se împăca VIDEO EXCLUSIV

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *