Emi de la Noaptea Târziu, detalii inedite despre nuntă. Ce cuplu cunoscut îl cunună: “Am două perechi de nași” VIDEO EXCLUSIV

Totul a fost rezolvat pentru ca invitații să se bucure de un eveniment superb

A mai rămas puțin până când Emi de la Noaptea Târziu o să aibă parte de cel mai frumos eveniment din viața sa, nunta cu alesa lui, Mădălina. Acesta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre nașii pe care i-a ales, ținând cont că atât el, cât și iubita lui, și-au dorit două perechi de nași. De asemenea, el ne-a spus unde o să aibă loc petrecerile pentru burlaci și burlăcițe.

Emi de la Noaptea Târziu, dezvăluiri despre nuntă

Emi ne-a vorbit, în felul său, plin de umor, despre nuntă. Se pare că totul a fost rezolvat pentru ca invitații să se bucure de un eveniment superb, rămânând doar câteva mici detalii care să fie puse la punct. De asemenea, artistul a punctat că își dorește să aibă un nuntă pe gustul său, fără să o facă pentru bani:

“Mai avem de rezolvat mici chestii. Muzica e rezolvată, la restaurant am avut degustarea cu nașii, sunetul e rezolvat, candy bar-ul, florile, cam totul e făcut. Mai sunt chestii minore, de care o să se ocupe, ca de obicei, scumpa mea viitoare soție. Ea ia deciziile. Eu am fost părtaș la deciziile mari, la care, oricum, dacă spuneam nu, îmi spunea: “De ce nu? E bine să facem asta!”. E OK. Este. (n.r. o grămadă de bani nunta) Este, dar ce să îi faci? Suntem în 2023. Te gândești că te însori, Doamne ajută, o dată în viață și o faci ca pe gustul tău, nu o faci business. Noi am avut o discuție înainte și ne-am gândit la ce vrem să facem, dacă dorim să scoatem bani din nuntă sau să nu avem regrete, deși acestea sunt mereu, că tot timpul te gândești că puteai, undeva, să faci altfel. Vrem să fie, cumva, aproape de ce ne dorim, pe stilul nostru.”

Ce spune despre nași

Emi și Mădălina și-au ales două perechi de nași. Acesta ne-a mărturisit că prima pereche nu face parte din lumea mondenă, însă viitorii nași le-au fost alături celor doi încă de la începutul relației. În plus, Eliza și Natanticu vor prelua și ei respectivul rol, după ce artista s-a atașat de iubita starului de la Noaptea Târziu:

“La 12:30 vreau să fiu pe masă, cu Natanticu, nașul. Dacă și Vlad, celălalt naș, se dă la băut, o să fie nebunie. Am două perechi de nași. Pe Vlad și Roberta nu ai de unde să îi știi pentru că ea este medic. Nu sunt cu lumea aceasta. Vlad și Roberta ne sunt prieteni de la începutul relației. Eu i-am spus lui Vlad: “Dacă este să fie Mădă aleasa, mi-am găsit nași!”. A zis: “Da, puiule, așa facem!”. Iar la Cosmin și la Eliza, Mădă a avut o legătură foarte mișto cu ea. Când am avut cererea pe post în Asia, i-am chemat și pe ei. Eliza e emotivă, plângea, Mădă nu știa ce se va întâmpla, de ce plânge. A doua zi, Eliza a sunat-o și i-a spus: “Mădă, ce drăguț a fost! Dacă aveți nevoie de nași, suntem aici!”. Oricum stabiliserăm că o să avem două perechi de nași, la nuntă, la copil, la tot ce o să fie.”

Unde o să aibă loc petrecerile de burlaci și burlăcițe

Petrecerea burlacilor o să aibă loc în Malta, în timp ce fetele o să meargă în Iordania:

“Noi plecăm în Malta, suntem 10. Fetele sunt 8 sau 10, pleacă în Iordania. Ibiza nu, că în mai nu prea e distracție, abia se deschide totul. Mai am câțiva, nu sunt om doar de 2 cavaleri. Eu și Cuza deja avem o relație de căsătorie. Mădă și-a asumat că mă ia la pachet, nu pot să mă despart de el, așa.”

Citește și Cuza de la Noaptea Târziu își dorește să prezinte o emisiune pe viitor. Ce spune despre Răzvan și Dani de la Neatza: “Au făcut o istorie greu de bătut” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *