Emil Rengle, despre viața amoroasă: “Sunt în primă fază a unei relații”. Ce mesaje obișnuiește să primească: „Unii întrec o limită, alții nu” VIDEO EXCLUSIV

”E frumos ce trăiesc!”

Emil Rengle este una dintre cele mai simpatice prezențe din mediul online, dar și de la diferite emisiuni la care a participat. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, fostul concurent de la Survivor a dezvăluit că are, în momentul de față, o relație. Mai mult, el a vorbit și despre mesajele pe care le primește de la fani.

Emil Rengle, dezvăluiri despre viața amoroasă

Emil Rengle a punctat că a ieșit la o întâlnire, în trecut, după ce a primit un mesaj pe Instagram, fiind inspirat de povestea de iubire pe care Ricky Martin a trăit-o alături de fostul soț. Mai mult, dansatorul a explicat că, de-a lungul timpului, a primit diferite mesaje în mediul online, iar unele au fost deocheate:

“Nu doar la date, da. Primesc mesaje deocheate foarte des! Mie îmi place când oamenii sunt deschiși. Unii întrec o limită, alții nu. Nu mă deranjează! Să se exprime toată lumea cum dorește!

Am mai fost chemat la date și am și ieșit cu cineva care mi-a scris pe Instagram. Am fost inspirat de Ricky Martin. El și fostul soț s-au cunoscut pe Instagram. Ricky era în America și Jwan, fostul soț, în Anglia.

Ei au împărtășit povestea lor, după au adoptat copii și au avut o familie frumoasă atâta timp. Mi s-a părut inspirational să nu îți pui bariere sau limite doar pentru că ești persoană publică sau îți dai mesaje pe Instagram cu cineva.

Mi s-a părut senzațional! Da, susțin și mi se pare sănătos și fain să faci asta! Doar când îmi place! (râde) (n.r. răspunde la mesaje deocheate)”

Cum i-au atras atenția oamenii din mediul online

Emil Rengle a punctat că admiră curajul oamenilor, așa că s-a bucurat când anumite persoane l-au abordat. Totuși, acesta a punctat că nu își dorește să primească poze intime de la fani încontinuu:

“De ce nu? OK, depinde, sunt poze calitative sau care nu sunt calitative. Sunt anumite poze care nu ar trebui să existe în Univers, de acord! Dar pot să fie unele poze care să îți atragă atenția într-un mod suav.

Pe mine mă atrage curajul oamenilor! Atunci, bineînțeles că apreciez oamenii care au curajul să mă abordeze. Nu înseamnă că trebuie să mă abordeze toți cu nuduri, nu asta îmi doresc!

Îmi doresc conexiune, ca oricine altcineva! Nu judec oamenii care sunt deschiși și au acest curaj. Din nou, nu vorbesc de nuduri! Poți să mă abordezi, să trimiți un selfie cu tine, un mesaj vocal. Cumva, să pornești conversația ca de la egal la egal.”

Citește și Emil Rengle a luat o pauză de la sportul care l-a făcut faimos: “Nu mai dansez pe tocuri”. Ce s-a întâmplat când a participat la America’s Got Talent VIDEO EXCLUSIV!

Se află într-o relație

Fostul concurent de la Survivor este într-o relație. Totuși, legătura se află la început, așa că acesta nu își dorește să dezvăluie prea multe detalii până nu este sigur că totul merge cum trebuie:

“Sunt în primă fază a unei relații, aș zice. Ești prima persoană cu care vorbesc și încă îmi este frică mie. E frumos ce trăiesc! Simt că chakra inimii se deschide și doar îmi este mie teamă să o verbalizez. Trebuie să simt că sunt bazele 100% așezate și că noi suntem bine astfel încât să ies cu acest lucru la lumină!”

Video: Mihai Robu

Citește și Cum se înțelege Emil Rengle cu soția lui Cătălin Zmărăndescu, de fapt: „Mă iubește”. Ce pregătesc foștii concurenți de la Survivor VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *