Emilia Dorobanțu învață pe rupte ca să devină ofițer de muzică militară. Fiica ei i-a moştenit frumuseţea şi talentul: „Anastasiei îi place să danseze, să cânte, să facă și TikTok!” EXCLUSIV

Emilia Dorobanţu urmează cursuri de formare pentru ofițeri de muzică militară. Artista a mărturisit că este tare mândră şi de fiica ei, Anastasia, care îi moşteneşte talentul.
Emilia Dorobanțu învață pe rupte ca să devină ofițer de muzică militară. Fiica ei i-a moştenit frumuseţea şi talentul: Anastasiei îi place să danseze, să cânte, să facă și TikTok!” EXCLUSIV

Emilia Dorobanțu, solista cu chip de păpușă, se concentrează în această perioadă pe cursurile de formare pentru Ofițeri de muzică militară. Artista ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre activitatea muzicală, dar și despre micuța Anastasia, care pare copia ei la indigo. Emilia Dorobanțu ne-a dezvăluit și unul dintre secretele de frumusețe, o mască de păr, cu rezultate remarcabile, din produse naturiste.

Emilia Dorobanțu este una dintre cele mai frumoase soliste de muzică populară
Emilia Dorobanțu este una dintre cele mai frumoase soliste de muzică populară

Ai revenit la școală, ești iar la cursuri. În ce domeniu te specializezi?

Momentan, sunt la Cursul de formare pentru Ofițeri de Muzică militară, îmi place foarte mult, și, cu această ocazie, am descoperit o nouă pasiune, dirijatul.

Ai o fiică superbă, care ți-a moștenit frumusețea. Are voce, ar vrea să devină tot solistă? De Sărbători, ați filmat și un videoclip împreună. La ce îți seamănă, nu numai din punct de vedere fizic?

La cei 5 anișori ai fetiței mele, Anastasia, vă pot spune că are un simț muzical foarte bun. Îi place să danseze, să cânte, să facă și TikTok și în general să fie în centrul atenției. Deocamdată, ne dorim pentru ea să se bucure de o copilărie frumoasă. O voi îndruma și voi fi alături de ea în orice își va dori să facă în viață și nu voi pune niciodată presiune asupra ei. Până la urmă, ea va alege drumul pe care va merge.

Emilia Dorobanțu și supeba ei fiică
Emilia Dorobanțu și supeba ei fiică

Emilia Dorobanțu a pierdut colecția de costume populare în incendiul de la casa părintească

În incendiul de acum doi ani ai pierdut colecția de 100 de costume populare, pe care o păstrai în casa părintească. Ai mai achiziționat de atunci alte ținute populare?

Am avut o colecție impresionantă de costume populare, aproximativ 100, pe care, din păcate, n-am apucat să le prezint și nici să le mai îmbrac. Toate costumele le păstram în casa părintească, dar, din păcate, toate au pierit pe 2 ianuarie 2020, când a izbucnit incendiul. Am suferit enorm pentru că am adunat costume populare de când eram copil, aveam ii de colecție foarte vechi și din păcate acestea se găsesc din ce în ce mai rar. Recent, am achiziționat un vâlnic cu tel metalic, vechi, pe care de-abia aștept să-l îmbrac.

De ce au renunțat solistele de muzică populară la opincuțe și preferă pantofii cu toc?

Muzica, în general, este și va fi într-o continuă evoluție. Așadar, și în folclor au intervenit foarte multe schimbări. Textele, muzica și îmbrăcămintea, toate erau adecvate și corelate acelor vremuri, însă, cu trecerea timpului, și folclorul a evoluat. Chiar și în vremurile trecute, opincile erau purtate la muncă, iar de sărbători femeile se îmbrăcau cu ce aveau mai frumos și încălțau pantofi. Nu toate solistele de muzică populară au renunțat la opinci și le poartă tot timpul. Este mai mult o alegere personală. Eu port opinci și pantofi, dar recunosc că de cele mai multe ori aleg pantofii fiindcă este mult mai practic decât opincile, care au nojițe care trebuie legate pe picior.

Emilia Dorobanțu: „Trăsăturile fizice ale unei femei își pierd strălucirea dacă nu sunt susținute și din interior”

Ai un ten impecabil și un chip de fotomodel. Ai făcut și reclame la produse cosmetice?

Mulțumesc frumos! În general, noi femeile suntem pasionate de produsele de îngrijire, cosmetice, Make-Up și toate ne dorim să arătam bine și să ne simțim frumoase în fiecare zi! Recent, am făcut reclamă unor produse pe care le folosesc și de care sunt foarte încântată. Nu aș promova niciodată un produs fără să îl testez pe pielea mea! Iar în ceea ce privește frumusețea unei femei, cred că ea pornește mai întâi din interior. Oricât de frumoase ar fi trăsăturile fizice ale unei femei, dacă nu sunt susținute din interior, își pierd strălucirea.

Cum te-ai descurcat cu muzica, în pandemie? Când revin nunțile cu sute de invitați, ca odinioară? Vei avea concerte anul acesta și în străinătate?

De când a venit pandemia, multe lucruri s-au schimbat și, din păcate, multă lume a avut de suferit. Artiștii au fost foarte afectați, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional. Este trist că nu reușim să ne exprimăm muzical-artistic în fața publicului auditoriu. Au fost și spectacole cu public redus, dar chiar și în aceste condiții ne-am bucurat de întâlnirea cu publicul de muzică. Îmi este dor și am speranța că totul va reveni la normal. Anul acesta, deocamdată, nu am concerte planificate în străinătate, însă mă ocup de piese noi pe care o să le prezint publicului în această primăvară.

Artista, pe scenă, alături de orchestra militară
Artista, pe scenă, alături de orchestra militară

Solista recomandă o mască de păr naturistă cu trei tipuri de ulei și un ou

Ce trucuri de frumusețe ai, din produse naturiste?

O mască rapidă de păr, pe care eu o fac acasă, conține ulei de măsline, ulei de cocos, un ou, vitamina A și ulei de ricin. Le amestec și las masca să acționeze 10-15 minute. Chiar funcționează și părul este mult mai strălucitor!

Un mesaj optimist, pentru cititoarele Ego.ro, la început de primăvară…

Acum la începutul primăverii, renașterea naturii ne aduce aminte că întotdeauna există o speranță! Păstrați în suflet primăvara și bucuria. Bucurați-vă de soare!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.4 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *