Emilian și-a dezvoltat calitățile actoricești la „Te cunosc de undeva” și acum vrea să treacă la un alt nivel. „Cu un pic de antrenament și cu multă ambiție se poate” VIDEO EXCLUSIV

Emilian mărturisește că această emisiune a fost de bun augur atât pentru cariera lui

Emilian și WRS au ieșit câștigătorii sezonului 18 al show-ului „Te cunosc de undeva”, emisiune în care nu doar că s-au distrat alături de ceilalți concurenți, ci și-au îmbunătăți calitățile vocale, dar mai ales pe cele actoricești. Emilian a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că a învățat atât de multe în cadrul acestei competiții încât se simte pregătit să treacă la un alt nivel și anume să joace în seriale sau filme românești.

Ce planuri are Emilian, după participarea la „Te cunosc de undeva”

Cu sau fără marele trofeu „Te cunosc de undeva”, Emilian mărturisește că această emisiune a fost de bun augur atât pentru cariera lui, cât și pentru dezvoltarea lui ca artist.

„Noi am intrat ca niște mielușei așa în concurs, adică nu ne-am așteptat vreodată să rupem norii, dar o dată ce ne-am sudat și ne-am întâlnit și am văzut fiecare ce poate, a ieșit bine. Eu m-am speriat inițial de Queen, WRS a fost mai încrezător. După ce ne-am întâlnit, ne-am uitat unul la altul la canto și am rămas șocați. Adică la modul ăla a fost reacția. Am văzut că este bine, că putem să facem multe chestii împreună și chiar a ieșit o echipă super tare și ne bucurăm”, ne-a declarat Emilian, care a recunoscut că a avut momente când a crezut că o să clacheze și că nu și-ar fi putut imagina că-și va depăși limitele. „Cel mai greu pentru mine a fost Lady Gaga. Am murit. Efectiv nu mai puteam să respir. Trei sferturi din piesă era cu cântat, pe lângă faptul că eram pe niște tocuri foate înalte, cu o „franzelă” în cap, deci nu. Am stat patru ore pe scaun să mă machieze, am încercat să repet să iasă perfect, să nu am suflu, să pot să cânt. A ieșit mișto, dar personajul m-a distrus”.

„Un rol de mafiot nu știu dacă m-ar tenta”

Sub atenta îndrumare a Adrianei Trandafir, care, în calitate de profesor de actorie, i-a împărtășit din secretele pe care ea le-a descoperit de-a lungul timpului, Emilian și-a dezvoltat și mai mult talentul actoricesc. Cu atât mai mult cu cât, într-un timp relativ scurt, trebuia să intre în pielea unui personaj, a cărui tipologie diferea de la o săptămână la alta.

„Dacă ar fi să mă cheme cineva la orice film, serial, eu sunt primul care se bagă pentru că îmi doresc foarte mult ca în viața asta să joc într-un film sau într-un serial. Acum nu știu dacă e bine, dacă nu e bine, dacă fac bine ce fac, important este că am învățat foarte multe din experiența asta cu „Te cunosc de undeva” și acum simt că am un plus, am un pic mai mare încredere pe partea asta actoricească. Nu știu dacă sunt la nivelul la care să joc, probabil că nu sunt la nivelul la care să joc într-un serial sau într-un film, dar cred că cu un pic de antrenament și cu multă ambiție se poate”, ne-a mărturisit artistul. Un pic neîncrezător în momentul de față, Emilian este de părere că nu s-ar mula pe orice tipologie de personaj, în niciun caz nu se vede în rol de „băiat rău”, însă dacă s-ar ivi ocazia nu ar spune nu acestei provocări. „Un rol de mafiot nu știu dacă m-ar tenta, dar un băiat așa nonoconformist poate”, a completat amuzat Emilian pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.